Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Motocicleta mea (https://forum.4tuning.ro/564-motocicleta-mea.html)
-   -   [My Moto] Husqvarna SM125 (https://forum.4tuning.ro/564-motocicleta-mea/130775-my-moto-husqvarna-sm125.html)

scturoag 22-07-09 12:12

Re: Husqvarna SM125

2 Attachment(s)
In sfarsit, am mai progresat putin cu treaba la trotineta asta a mea, i-am pus cauciuc pe spate, am vrut sa pun si pe fata , dar nu mai avea baiatu' ala , apoi ... i-am intins lantu, azi ma duc sa-l curat cu un spray si o periuta si apoi sa-l ung tot cu un spray ....
si sa cumpar releu de incarcare si semnalizari, asta daca gasesc(releu), daca nu , mai caut :D
Azi o duc la spalatorie, cam are nevoie de asa ceva.

:arrow:poze roata spate incaltata :X :arrow:

scturoag 13-08-09 00:44

News ...

Maine sau poimaine o duc la vopsit...

Ce culoare sa o fac ?!? astept pareri :D(orice in afara de albastru inchis sau negru )

adytzy 15-08-09 14:48

Quote:

Originally Posted by scturoag (Post 2554457)
News ...

Maine sau poimaine o duc la vopsit...

Ce culoare sa o fac ?!? astept pareri :D(orice in afara de albastru inchis sau negru )

alb, verde kawasaki, sau mnah cate combinatii...daca vrei sa iesi in evidenta fa`o roz bombon:)), nu stiu nu am idee cam ce iti place sau nu...

scturoag 15-08-09 15:22

Am dus-o ieri la vopsit... carenele le fac alb cu perla mov, rezervorul si 2 carene secundare le fac negru mat...
I-am dat comanda de releu de incarcare , trebuie sa-mi sudeze cric-ul apoi sa-mi puna niste bucse la motor ca imi trepideaza cam tare ... si pana vineri ii gata...
Iar de lunea viitoare ... sa-mi caut xenon ca farul meu ii nasol ... ii chior rau de tot... debea se vede ...
P.S : Trebuie sa-mi schimb iar cauciucurile :lol:

scturoag 20-08-09 00:10

4 Attachment(s)
Dupa cum spuneam acum cateva pagini.. cand am finante o bag la cosmetica ... intr-o schimbare majora ...zis si facut, vineri am dus-o la service , in seara asta mi-a terminat-o.

...schimbarile fiind:
-vopsit carene(alb cu perla mov si lac mov)
-vopsit rezervor(negru mat)
-schimbat releu de incarcare
-sudat cric(l-am rupt)
-taiat capatu la toba
-curatat rezervor
-curatat carburator
-curatat filtru de aer
-astupat mici zgarieturi in carene
-facut filet nou la sea(prinderea)
-curatat+uns lant

Si daca am timp vineri , am sa-i fac si etrierii rosii(boala mea) si sa-i pun xenon(asta saptamana viitoare)

Momentan am poze din timpul lucrarii , am sa revin cu poze cu ea gata maine seara...
:arrow:

machupicchu 20-08-09 16:18

cat ai dat pe cauciucu de pe spate, si cu ce spray cureti lantul?

scturoag 20-08-09 19:47

Pe cauciuc am dat 70 de ron , nu stiu cum se cheama spray-ul , l-am luat de la piese auto...

Gabi 20-08-09 21:58

Un spray de curaţat este ~ 50 lei. Cel de uns, de asemenea.

scturoag 21-08-09 03:10

Spray de curatat = 30 de lei
spray de uns = 33 de lei

... am spus ca am dat 70 de ron pe cauciuc nu pe spray :D

Gabi 21-08-09 08:32

Am înţeles din prima. Eu ţi-am spus preţurile pentru nişte spray-uri bune, gen Motul sau Silkolene, spray-uri pe care mă îndoiesc că le găseşti în magazine de piese auto. Sau, cel puţin, în Craiova nu le găseşti la piese auto.

scturoag 21-08-09 11:54

Aaaa... Sincer nu stiu, nu ma pricep la spray-uri, am luat ce am gasit ca mai avea putin si pocnea lantu' la cat de uscat era, pe viitor o sa dau cu ceva mai bun.

scturoag 21-08-09 18:09

4 Attachment(s)
Si cam asa arata acum :2gun::dance:

:arrow:

machupicchu 21-08-09 20:37

a iesit prea tare:X:X e foarte frumos, doar ca...alb in noroi nu o sa se mai cunoasca deloc:>

scturoag 21-08-09 22:32

Mersi de aprecieri :D

da , asa e ... nasol cu noroiu' azi m-am gandit sa ma duc pe malu' garlei sa ma distrez putin dar nu m-a lasat inima sa o murdaresc ... inainte ... n-aveam o treaba..
asta e ... sacrificii de acum in colo :lol:

VladM 22-08-09 11:12

Da,dar merita. E senzatie motoreta,mai ales cand o mai vezi si cu o roata pe sus. Cum mai batut tu la cap sa o fac mov pe a mea asa te-am batut si eu la cap sa o faci alba :> Si credeti-ma ca in realitate arata MULT mai bine :D

All times are GMT +2. The time now is 17:21.

- Copyright 2026 4Tuning