![]() |
Re: Gilera Runner
Ca n-am gasit...dar arata bine,ai sa vezi...mi-am facut in seara asta comanda de filtru sport...maine ma duc sa fac toba,sa vedem ce-o sa iasa...
|
negre nu. is bine asa rosii ar fi mers un stop intreg lexus si plastice la semnale pe fata albe;)
|
sa il vad, si eu trebe sa-mi iau filtru ... am iesit cu motoreta mea ... si merge foarte bine , sunt multumit , dar inca imi curge ulei din transmisie :(
|
Dar semnalizarile fata sunt albe :)
|
Quote:
sa-l stapanesti sanatos pe asta si bft la modificat asfalt uscat! |
Mc,jucaria aia incepea sa imi faca multe probleme si m-a cam enervat sa tot repar pe la el,si acolo mai greu cu modificarile,aici incet incet fac ceva frumos din el...:D
|
Quote:
|
Dada,ma duc maine sa modific toba si o sa fac cateva poza si un filmulet sa vedeti cum sta treaba :D sper ca pe joi sa-mi ajunga si filtrul de aer...am bagat pana acum in el vreo 8 milioane...
|
Acu tiam gasit si eu topicul cu Fugaritul :) Astep sa vad vineri ce iai facut :) Succes maxim si ai grija de el k potential are!!!
|
Mc Morph,ne vedem vineri la intalnire,ai sa vezi ce am facut :>
|
Stie cineva daca la galerie acolo n-am un surub si sta distantata toba si paraie pierde din performante ?
|
Nu cred ... cred ca e din alta parte ... incearca sa ii schimbi si filtru de aer si vezi daca merge mai tare ...
P.S: da-mi poza de azi, pe mess. |
Da , daca pierde aer , ii micsoreaza puterea.
|
Pai da ... desi nu cred ca pierde aer ... ca daca ar pierde aer ar hurui putin .. si nu se aude nici musca la motor ... se aude ca si nou ... nu trancane nu nimic ... cred ca are ceva ... cheama-l pe remus intr-o zi sa se uite la scuter si ti-l face ;)
|
La evacuare te referi? garnitura de la toba ti buna? nu ti coapta? si aia poate fi... stiu si eu...
|
| All times are GMT +2. The time now is 14:05. |
- Copyright 2026 4Tuning