Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Tot ceea ce nu poate fi incadrat (https://forum.4tuning.ro/32-poate-incadrat.html)
-   -   A murit Michael Jackson! (https://forum.4tuning.ro/32-poate-incadrat/130636-murit-michael-jackson.html)

dolb 30-06-09 09:33

Re: A murit Michael Jackson!

Quote:

Originally Posted by Mustang (Post 2449266)
Sincer sa fiu... sunt cam retardati cei care au facut videoclipul mai sus mentionat.

couldn't agree more !

Sasha 30-06-09 09:37

Quote:

Originally Posted by Mustang (Post 2449266)
Sincer sa fiu... sunt cam retardati cei care au facut videoclipul mai sus mentionat.

mda...daca atat pot ei, ce sa le ceri??

xht20 30-06-09 10:03

Quote:

Originally Posted by Sasha (Post 2449306)
mda...daca atat pot ei, ce sa le ceri??

aici ai mare dreptate. Observ ca blazeyblaze are ceva cu michael jackson.

Dark Side 30-06-09 11:39

Ce interesant si cu media asta sau cu "presa de scandal".....
Inainte sa moara,in ultimii 2/3 ani ai vietii el practic era un nimeni... rar mai aparea intr-un articol mic.... sau asa ceva.....
Acum ca a murit...toata lumea a sarit de odata..... cum sunt oameni... :(

VaLeX 30-06-09 11:50

Quote:

Originally Posted by blazeyblaze (Post 2449234)
https://www.youtube.com/watch?v=tVACUjHn6yU

BRAVO CELOR CARE AU REALIZAT VIDEOUL

sustin ...

pana sa moara , eu n-am mai auzit nimic de MJ , nici o piesa nici un video, nimic , se mai dadeau reportaje cum ca si-ar mai fi facut o operatie , ca ar fi fost "bona" la un copil , chestii de genul , nimic pozitiv. Si acum dupa ce a murit toata lumea " Michaaaeelll Michaellll " ... in fine, mi-e indiferent ca traieste, ca a murit ...who gives a fuck ?

DTH 30-06-09 12:15

Un filmulet de c*c*t :| asa facut in bataie de joc , ca domne ei vor sa fie un exemplu bun ca l-au facut , sa demonstreze ca astia care nu-l suportau cica au "scapat de M.J " niste retardati ...

Opinia mea , a murit , Dumnezeu sa-l odihneasca in pace ! Dar frate , prea multa reclama la moartea lui , gata am aflat cu totii ca a murit dar sa lasam omu in pace sa nu se "rasuceasca" in mormant ca stam noi 24/24 sa-l vorbim ...

pFF.....

flaviuf 30-06-09 13:55

Nu pot spune ca am fost mare fan, dar fara discutie a fost unul din cei mai tari artisti vazuti vreodata. Sa nu uitam ca a trecut peste orice bariera posibila sau imposibila in industria show biz-ului, ca a fixat noi repere in ceea ce priveste prestatia artistica (concerte, videclipuri, etc). Sa nu uitam campaniile umanitare care l-au avut ca initiator, fapt care i-a sporit popularitatea. A fost intr-adevar un mega star.
RIP Michael!

bmwm5 30-06-09 20:46

<object width="425" height="344"><param name="movie" value="https://www.youtube-nocookie.com/v/dVJscGa5vbc&hl=en&fs=1&"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="https://www.youtube-nocookie.com/v/dVJscGa5vbc&hl=en&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>

blazeyblaze 30-06-09 23:59

eu chiar nu am.....voi aveti "ceva" cu el....o legatura speciala....un ceva ce nu poate fi descris....altfel nu-mi explic toate lacrimile

Quote:

Originally Posted by stefandragnea (Post 2449374)

morpheusmaster 01-07-09 00:45

Rest in Peace!!!

zGb 01-07-09 01:02

Quote:

Originally Posted by stefandragnea (Post 2449374)

nu are nimic...chiar se lauda ca e disperat pe vremuri dupa michael jackson...si, chiar era...dar, imediat dupa moartea sa, domnul blazey s-a sucit la 180 de grade ca sa nu fie cu gloata...sa fie el special cu ceva :)

$ah hu$ene :lol:

blazeyblaze 01-07-09 01:53

ce prost esti italianule....sunt in continuare mort dupa el....doar ca nu suport gloata (asa cum bine ai numit-o) care o arde gen "dupa razboi multi viteji s'arata".....1 la suta din cei care posteaza "indurerati pana in maduva oaselor" de moartea lui MJ habar nu au de istoria lui muzicala, habar nu au ce s-a intamplat in ultimii 10 ani si pun pariu ca multi dintre ei nici nu au fost MARI fani asa cum se pretind.....chiar...sunt curios cati dintre voi mari "fani indurerati" (in opinia mea ipocriti) ati cumparat in ultimii 10 ani un CD original cu muzica lui....fiti cinstiti si raspundeti onest...cati dintre voi v-ati gandit sa cumparati UN singur CD si sa-l ajutati pe el ca si artist care avea peste 400.000 milioane euro datorii.....fiti cinstiti cu voi si raspundeti corect....probabil vor fi cativa care vor raspunde ca au cumparat...sunt convins ca ati facut-o...dar in rest...ma indoiesc ca ati fost fani adevarati....iar pe de alta parte, multi dintre voi sunteti prea mici sa fi prins nebunia de la inceput....ati prins doar "comercialul".....si ca sa ma dezmint....zgb...nu fac referire la persoana ta....stiu foarte bine ca ai fost ca si mine disperat si inca esti dupa michael....si mai sunt cativa garantat....dar per total toata pisarea asta inutila de lacrimi virtuale imi provoaca sila....a murit, gata, lasati-l sa se odihneasca

xht20 01-07-09 02:08

Quote:

Originally Posted by blazeyblaze (Post 2452113)
ce prost esti italianule....sunt in continuare mort dupa el....doar ca nu suport gloata (asa cum bine ai numit-o) care o arde gen "dupa razboi multi viteji s'arata".....1 la suta din cei care posteaza "indurerati pana in maduva oaselor" de moartea lui MJ habar nu au de istoria lui muzicala, habar nu au ce s-a intamplat in ultimii 10 ani si pun pariu ca multi dintre ei nici nu au fost MARI fani asa cum se pretind.....chiar...sunt curios cati dintre voi mari "fani indurerati" (in opinia mea ipocriti) ati cumparat in ultimii 10 ani un CD original cu muzica lui....fiti cinstiti si raspundeti onest

sincer, cd-uri nu am cumparat, dar cand eram mic ai cuvantul meu de onoare ca am cumparat casete audio cu michael jackson, ca atunci cand eram borac nu aparusera si prin zona mea cd-playere :D.
Am casete video cu concertele lui din Bucuresti, am preferat sa pastrez totul original, sa nu pun nimic pe dvd. Am un poster din `85-86 cu el facand o reclama la Pepsi:D. Nu am pretins ca sunt un fan infocat, doar ca o mare parte din copilaria mea a fost marcata de fenomenul Michael Jackson, drept pentru care am un mare respect pentru el

scturoag 01-07-09 02:24

Quote:

Originally Posted by amphetamine (Post 2439639)
spun doar RIP, si din respect ma abtin de la alte comentarii, pentru ca nu l-am suportat niciodata.

Subscriu

DONU' 01-07-09 14:44

Daca murea Salam, Gutza sau Copilu' Minune, toata lumea ar fi spus:
- Nu eram mare fan, dar la chefuri ascultam si dansam pe muzica lor...; oricum respectivul avea voce...

Multi habar n-au sa aprecieze ce este aia muzica.
Si eu am cumparat casete originale cu Michael Jackson.
Cand o caseta pirat era pe piata 15.000 lei si una originala era exact de 10 ori mai scumpa!
Michael Jackson a fost un artist foarte bun.
Viata lui particulara este alta treaba.
Nici eu nu sunt de acord cu molestarile de care se vorbeste.
Noi habar n-avem daca sunt adevarate sau nu. Noi nu stim nici la noi daca sunt adevarate toate barfele care se aud despre vedete, d-apai despre ce e afara.
Topicul este: "A murit Michael Jackson", nu este "A frecat in fund copiii Michael Jackson!"
Este de apreciat muzica nu viata sa!

All times are GMT +2. The time now is 19:36.

- Copyright 2026 4Tuning