![]() |
Re: Un mic sfat daca se poate
Si daca sti conduce poti gresi de exemplu esti distrat de vreun fotomodel, aflat in dreapta sau de muzica pe care asculti,
|
acuma ce inseamna ca baietii cu bmw trebuie sa stea in casa cand ploua ....? sau ca sa ai bmw trebuie sa fii gay ? nu cumva sa iti distraga atentia vreo pruna..:D,.....man iti poate distrage atentia absolut orice.....telefon , cd playerul....absolut orice.....ai sa vezi tu mai incolo nu are rost sa comentam acum chestile astea ..o sa le inveti la momentul potrivit ....deci ....poti avea si bmw daca esti cu capul pe umeri chiar daca esti incepator si esti constient ca nu stii sa conduci ........
|
:))) e de rau daca din cauza la muzica pierzi controlu la masina!!!dupa mine cred ca ai fi distrat (din cate spui tu fotomodel,muzica) sid e farurile din fata, sau poate din cauza ca e verde/rosu la semafor (ar fi tare sa iti atraga prea tare atentia semaforu=))=))))) ) acum fara suparare daca respecti niste reguli cand conduci tractiune spate nu e problema;),si trebuie grija mare dar tine cont grija mare trebuie in orice masina!!!!!.Dan sunt curios pana la urma cum o sa faci primi km
|
Quote:
|
am aberat eu cu ceva ?
|
Quote:
|
nu sunt aberatii ...:D eu chiar am ceva sound in masina ....:P si o prietena demna de fotomodel ..:D https://forum.4tuning.ro/showthread.p...astre&page=450
|
Casa de miere va urez, eu sper sa gasesc pe cineva sa ma filmeze cand fac primii kilometri si postez filmele, apreciez soferi de bmw care reusesc sa tina in frau asemenea bestii mecanice,
|
Plan esuat din cauza unor certuri cu tata de miercuri ma mut la mama si deci fiinantele nu mai sunt se mai amana deci cativa ani acest proiect:cry::cry::cry:
|
=))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) )))))))))))))))))))))=)))))))))))))))))))))))))))) )))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) ))))=))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) )))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) )))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) )))))))))))))))))))).:) pofta buna tuturor:D:P
|
Quote:
|
saracu..:(
|
Vesti bune am ajuns la intelegere cu tata nu mai mut proiectul masina a rennascut
|
auzi tu cand dai de permis pana la urma???am inpresia ca o sa fie lungit acest thread din anumite cauze...
|
Pai luni sau marti vreau sa merg la testarea psihologica pe urma daca trec sa incep orele
|
| All times are GMT +2. The time now is 19:59. |
- Copyright 2026 4Tuning