Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masini tunate (https://forum.4tuning.ro/18-masini-tunate.html)
-   -   BMW M5 turbo with 1033 horsepower/1090nm (https://forum.4tuning.ro/18-masini-tunate/1302-bmw-m5-turbo-with-1033-horsepower-1090nm.html)

BogdanCMS 12-07-04 09:36

Note to self: Living in a foreign country, especially in USA, does not make you smarter than you allready are:
Quote:

acuma pot sa iti dau si eu p*la in batista ca te'ai legat de viata mea si ma si injuri cealapadiule de gara care esti.| nu incerca sa ataci ca ma kk pe tine | si fi baiat saracule care esti ca nu sti cu cine vorbesti niciodata kkmash pe prostimea si tupeu ala prost care il ai in tine | tu mertzi sa tzio trag la mue
Daca asha stii tu sa vb, poti sa ai si Skyline, ca degeaba...
PS:\"Caine prost!\"(unii se uita si la Cartoon network) :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

COObra 12-07-04 09:44

hahahhahaa :D :D

Al3xius 12-07-04 16:56

Re:

Quote:

Originally Posted by \"drifter\"
Quote:

Originally Posted by \"Al3xius\"
...da-l ma in ........e forum si nu pot sa zic ...astept reply-u cu ce masina are ...poate o avea vreo supra super tunata sau chiar aia din fast & furious .... dar nici pe-aia daca ar aveao n-ar trebui sa vina cu faze de genu : \"bai ala cu dacia\" ...pai ce ma daca omu are bani de dacie si u ai de ...ce masina oi avea(daca oi avea) tre sa-i vb parca ai fi vreun printu p.lii ?? :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: ....a ajuns internetu pe la toti taranii si nu e bine ...ar trebui la formularu de inscriere pe forum sa se puna o intebare la sfarsit : esti basinos ? DA sau NU ...

bha nija.. in primu rind imi pare rau daca am sunat chiar asa rau.. dar daca nu cunoaste sa nu vorbeasca... ce zici? merge? sau nu merge? acuma pot sa iti dau si eu p*la in batista ca te'ai legat de viata mea si ma si injuri cealapadiule de gara care esti.;) :twisted:
tzaranushule..**olteanule, e vai steaua ta** (imi cer scuze daca si alti sunt din oltenia..era doar pentru el)
ce's cu impresile astea????.. sa te iei de om in altfel nu chiar asa....nu incerca sa ataci ca ma kk pe tine, nu am intrat aici sa ma cert cu nimeni sau sa fiu motiv de cearta si conduc si eu o masina rezonabila nu supra sau ceva din fast & furios ca nu imi permite buzunaru asa masina noua.. da am un 930 desi e putin mai vechi dar e ok deocamdata ..sper sa fie unu putin mai nou cit de curind.. \"996 turbo\" (vara asta sau in toamna) si inca odata agariciule... nu te mai baga in seama. cu toate ca sunt nou... dami pace ;) si fi baiat saracule care esti ca nu sti cu cine vorbesti niciodata kkmash pe prostimea si tupeu ala prost care il ai in tine.. uite imi pun si masinutza aici daca vrei si poate vreodata daca vi in arizona te duc o tura cu ea... cu toate respektele mele pentru care le am pentru baeiti care sunt baieti.. tu mertzi sa tzio trag la mue.. asa virtual ..si real cind te voi vedea RACER MAN ( lol )

respekte pentru toti care stius a respkete...

no comment ca esti PENAL!!

..in primu` rand tu esti ala care se ia de viata oamenilor aiurea

in al 2-lea rand controleaza-ti limbaju ca imi dau si eu drumu la gura si \"olteanule e vai de steaua ta\" cred ca nu-ti doresti ...

in al 3-lea rand : nush dc am eu impresia ca tu visezi la 930 si arizona cum viseaza pisica mea la kitekat ...probabil ejti vreun borātu dreaq de prin ferentari de i-a bagat piranda \"internetzi\" si a zis : \"hai vere mancatziasi sa ma laude si eu la astia pe forumuri la 4tuning\"

in al 4-lea rand : te astept sa-mi dai la \"mue\" in craiova in rovine ...daca vrei iti dau adresa completa...poate ma trezesc cu 930 la usa ...

si in ultimu rand : vezi ca cu atitudinea asta de cioara proasta nu o sa ai viata lunga pe forum !

BoSsuL3TZ 12-07-04 17:33

bine domnu Drifter.. jti vorba \"lasa prosti in pace\" :peace: te-am lasat frate.. sa fi iubit!..

BogdanCMS 12-07-04 19:17

Nu e din Ferentari, e din FerenTexas, asha-i zice acum... :lol: :lol: :lol:
Beeei, eu nu mai ies cu Gallardo in orash, mama lor de puradei, mi-au zgariat emblema cu bou' de pe capota :lol: ...Asha ca m-am hotarat, mi-am luat o masina mai de orash, un 147 Gta, ca-i mai mica, mai aveam nijte maruntzi in buzunar, de cand am fost ieri la Zerrilo's, si-am platit pe loc... :lol: :lol: Si daca mai vretzi sa mai ies cu Skyline-u' sa ma dau cu voi, stabiliti nene un drum mai fara gropi, ca data trecuta am dat cu butelia de NOS intr-o groapa de mi-a bubuit pe dedesubt si mi-a spart si neoanele. :lol: :lol:
Gata, am ras destul, gata cu offtopicul...
Si ce ziceam de BMW-ul asta?Aaaaa...da....ca e obosit rau! :P :P :D

BogdanSHA 13-07-04 02:24

Stiti, se spune k ala inteligent cedeaza...Cum n-a cedat niciunul ma vad nevoit sa va reamintesc de \"PM\"(private message). Urmatoarele mesaje off-topic vor fi sterse...Pacat...N-o sa mai avem de ce sa radem...

BogdanCMS 13-07-04 14:41

Quote:

sa-ti iau toata familia in p**a de la maimuta pana la cyborg
:lol: :lol: Versuiunea corecta era \"de la maimutza la Pentium 8\", citat din Ombladon...

Ba, dar hai sa revenim la \"consumatul\" asta de BMW...alte pareri? :P :lol:

ESPinoza 13-07-04 15:48

fara bataie nu rezolvatzi nimica 8) 8)

cat despre bmw .. tot obosit e :lol: :lol:

All times are GMT +2. The time now is 23:24.

- Copyright 2026 4Tuning