![]() |
Note to self: Living in a foreign country, especially in USA, does not make you smarter than you allready are:
Quote:
PS:\"Caine prost!\"(unii se uita si la Cartoon network) :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: |
hahahhahaa :D :D
|
Re:
Quote:
no comment ca esti PENAL!! ..in primu` rand tu esti ala care se ia de viata oamenilor aiurea in al 2-lea rand controleaza-ti limbaju ca imi dau si eu drumu la gura si \"olteanule e vai de steaua ta\" cred ca nu-ti doresti ... in al 3-lea rand : nush dc am eu impresia ca tu visezi la 930 si arizona cum viseaza pisica mea la kitekat ...probabil ejti vreun borātu dreaq de prin ferentari de i-a bagat piranda \"internetzi\" si a zis : \"hai vere mancatziasi sa ma laude si eu la astia pe forumuri la 4tuning\" in al 4-lea rand : te astept sa-mi dai la \"mue\" in craiova in rovine ...daca vrei iti dau adresa completa...poate ma trezesc cu 930 la usa ... si in ultimu rand : vezi ca cu atitudinea asta de cioara proasta nu o sa ai viata lunga pe forum ! |
bine domnu Drifter.. jti vorba \"lasa prosti in pace\" :peace: te-am lasat frate.. sa fi iubit!..
|
Nu e din Ferentari, e din FerenTexas, asha-i zice acum... :lol: :lol: :lol:
Beeei, eu nu mai ies cu Gallardo in orash, mama lor de puradei, mi-au zgariat emblema cu bou' de pe capota :lol: ...Asha ca m-am hotarat, mi-am luat o masina mai de orash, un 147 Gta, ca-i mai mica, mai aveam nijte maruntzi in buzunar, de cand am fost ieri la Zerrilo's, si-am platit pe loc... :lol: :lol: Si daca mai vretzi sa mai ies cu Skyline-u' sa ma dau cu voi, stabiliti nene un drum mai fara gropi, ca data trecuta am dat cu butelia de NOS intr-o groapa de mi-a bubuit pe dedesubt si mi-a spart si neoanele. :lol: :lol: Gata, am ras destul, gata cu offtopicul... Si ce ziceam de BMW-ul asta?Aaaaa...da....ca e obosit rau! :P :P :D |
Stiti, se spune k ala inteligent cedeaza...Cum n-a cedat niciunul ma vad nevoit sa va reamintesc de \"PM\"(private message). Urmatoarele mesaje off-topic vor fi sterse...Pacat...N-o sa mai avem de ce sa radem...
|
Quote:
Ba, dar hai sa revenim la \"consumatul\" asta de BMW...alte pareri? :P :lol: |
fara bataie nu rezolvatzi nimica 8) 8)
cat despre bmw .. tot obosit e :lol: :lol: |
| All times are GMT +2. The time now is 23:24. |
- Copyright 2026 4Tuning