![]() |
Re: Redline Tuning
Nope. Din cabinetul particular. A se vedea declaratiile de la finante... La spital nu trec de 19 mil cu totul si nu cred ca vei gasi pe cineva care sa-ti spuna ca i-a "dat" ceva psihologului de la oncologie. Avand un copil de 4 ani, nu as mai avea bani si de bagat in masina numai de la spital...
|
E bine ca mai sunt si oameni ca tine care frecventeaza forumul! Ma bucur! Sper sa ne si cunoastem;) Sopr la modificari!
|
Multumesc frumos.
|
Quote:
|
Din nou, multumesc frumos. Sper sa reusesc sa o intretin cel putin la fel de bine si de acum incolo. Stie cineva daca suspensiile Apex sunt bune? Am aflat ca exista un kit pentru Megane 2 si m-ar interesa...
|
Sunt sigur Apex si nu sunt Apexi? Daca sunt Apexi sunt foarte bune, le folosesc si pe masinile din D1 (campionatul mondial de drifturi)
|
http://www.apexsuspension.com/
De obicei stiu ce scriu. Sa fie aceleasi? |
Nu sunt aceeasi, am intrbat doar pentru ca numele seamana foarte mult. Sunt foarte bune si Apex, doar ca nu sunt asa de cunoscute in romania
|
Pe mine ma intereseaza un kit (arcuri+amortizoare) pentru Megane Sedan 2.2. Ai vreo propunere? Masina mea are PDG si e prea inaltata.
|
Tias recomanda o suspensie de la KW automotive, arcuri+telecoape, reglabile pe inaltime si pe duritate, sa nu ai probleme iarna si sa o setezi dupa placerea ta
|
Stie cineva cam cat costa asa ceva? Un link? Merci.
|
undeva la 1400 de euro, dai un ban da face
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote: