Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Femei (https://forum.4tuning.ro/28-femei.html)
-   -   Cei mai sexy burlaci in 2009 (https://forum.4tuning.ro/28-femei/129569-sexy-burlaci-2009-a.html)

22VIN 24-01-10 16:38

Re: Cei mai sexy burlaci in 2009

Quote:

Originally Posted by MillionDollarBaby (Post 3009760)
tot ce pot spune ca este un om de treaba , si ca deobicei , revistele mondene si toti mancatorii astia de ca&*t scot tot felu de vorbe proaste

Iti aduc pe unu' de prin Turkmenistan care n-a auzit in viata lui de Romania si-l pun sa se uite cateva secunde la Bote. Daca nu zice ca e gheu, io ma-mpusc.

DTH 24-01-10 16:44

Quote:

Originally Posted by amphetamine (Post 3010163)
Iti aduc pe unu' de prin Turkmenistan care n-a auzit in viata lui de Romania si-l pun sa se uite cateva secunde la Bote. Daca nu zice ca e gheu, io ma-mpusc.

Bine da nu inteleg ce tot va bagati atata in viata oameniilor ? Sincer ...de ce tot te intereseaza daca este ghey sau nu ? Esti total offtopic aici ...ori aduci ceva bun la subiect ori numai posta , mersi !

Rog un moderator sa stearga mesajele astea , multumesc .

VladM 28-01-10 22:57

Quote:

Originally Posted by MillionDollarBaby (Post 3009760)
Eu nu stau acum sa scriu de Botezatu , din mai multe cauze :) , tot ce pot spune ca este un om de treaba , si ca deobicei , revistele mondene si toti mancatorii astia de ca&*t scot tot felu de vorbe proaste , si acum sa nu spunem domne o are pe Bianca ca sa nu se mai spuna de el ca este gay , hai frate sa fim seriosi , ce tot se baga toata lumea in viata fiecaruia ? Mai bine ne-am uita la noi cum sa ne facem ordine in viata nu sa comentam atata de altii ca asa sunt oamenii , de altii sunt AS la comentarii dar cand e vorba de ei , Doamne Fereste ...cum eu ? Usa de biserica ....hai sa o lasam asa ....:)

Majoritatea mi se par o adunatura de gay. Din cate am citit eu,Bote a fost "fetita" lui Versace si asa s-a ridicat,prezentand la Versace si apoi l-a luat sub aripa lui,si a facut si el ceva.

DTH 28-01-10 23:03

Sa fie sanatos ...dar pana mea , mereu trebuie sa existe unu care sa deschida un subiect ( offtopic ) care nu are nicio legatura cu " Cei mai sexy burlaci in 2009 " Cand o sa fie deschis , "Cei mai gay din lume / tara etc " atunci sa se posteze , la asta ma refeream :)

Eugen_TL 29-01-10 02:03

S-a plecat de la un gay, care n-are cum sa fie numit burlac.

aleks 29-01-10 07:29

Să lăsăm fetele să-şi dea cu părerea despre bărbaţi sexy, să-i căutăm noi si să-i catalogăm cu diverse epitete, abia asta e gay :lol:

Sasha 03-02-10 13:46

Quote:

Originally Posted by Dripci (Post 2992394)
Am nevoie de cineva care sa confirme sau sa infirme parerea mea, neaparat fata. Este ca Ashton Kutcher e perfect pt fetiscane de 16 ani iar Orlando Bloom is a women trapped in a man's body ?

ashton da bine langa o femeie matura si puternica, fix ca Demi Moore.
Orlando pare un barbat care depinde de o femeie..financiar, sexual, etc
amandoi sunt barbati frumosi si sexy.

[...]
nici cu Botezatu' nu mi-e rusine :)

Quote:

Originally Posted by aleks (Post 3026720)
Să lăsăm fetele să-şi dea cu părerea despre bărbaţi sexy, să-i căutăm noi si să-i catalogăm cu diverse epitete, abia asta e gay :lol:

good one :)

Kruger. 04-10-10 13:51

Din primii 5 (cei din primul post), 3 sunt gay.

Asta nu inseamna ca nu arata bine si nu sunt barbati sexy. Inseamna doar ca e impropriu spus cei mai sexy burlaci....poate nu sunt burlaci deloc.

All times are GMT +2. The time now is 05:43.

- Copyright 2026 4Tuning