![]() |
PS: Daca gasesti tu un R12 in stare de functionare pana in 15 mil, da si mie un semn. Dau o bere. Sau doua. 8)
|
:lol:
dacia sau trabant... dacia 100%! |
in cel mai scurt timp o sa vedeti un Trabant dus la extrem
|
adica ? unul care chiar functioneaza ? :twisted:
|
Re:
Quote:
-aripi umflate -frane fata pe disc (golf 2 gti) -roti fata 205/50/r13 -roti spate 215/55/r14 -scaun Recaro -volan Raid turbo Performante: peste 160 km/h in cateva zile o sa pun si cateva poze |
top speedul cum este obtinut? cu aripile umflate? ce motor are?
|
Re:
Quote:
puterea e \"top secret\" |
io zic asa .. sa isi ia un trabant .. ptr k are 2 bujii nu are injectoare .. sa unebunii d`astea .. e cel mai simplu motor posibil ... are cea mai lunga viatza ... si e prea caterink decappotabil :)
|
1 Attachment(s)
Mai baieti ,
Treaba cu Dacia si Trabi e de felul urmator :Trabi are un motor cu 2 cilindrii , in 2 timpi , raciti cu aer , 595 cmc , 26 cp si 615 kg. \"Cartonul\" este de fapt Duroplast (rasina folosita la fibra de sticla , dar armata cu bumbac ) iar structura de rezistenta e metalica . Jucaria asta , reglata bine si cu amestecul facut corect , fuge 120 km/h . Daca are aprindere electronica e totul ok si nu-s probleme cu reglajele . Pe platini se deregleaza destul de repede . Cutia de viteze este cu 4 rapoarte sincronizate plus marsarier si are craboti . Problema lui principala este fiabilitatea ambielajului(vibrochen) . Fiind un motor in 2 timpi , ungerea este destul de saraca si nu rezista mai mult de 50000 km . In rest , daca e ingrijit , n-are probleme cu partea metalica , incalzeste bine iarna si e usor de intretinut , piesele cazand greu si fiind destul de ieftine . Si inca o chestie : TRABANTUL ARE MOTORUL SI TRACTIUNE PE FATA , nu pe spate cum zic unii \" cunoscatori \" pe aici. La capitolu` Dacia , nu trebuie sa va spun mare lucru , pt. ca o cunoasteti toti . Sfatul meu este sa-si ia un Trabi , pt. simplul motiv ca la 10 - 15 milioane gaseste unul din 1990 , in stare foarte buna , fara absolut nici o problema tehnica . Eu am doua Trabi-uri , unul fiind ala gris cu care m-am rasturnat la Prisma , iar al doilea ala de care spunea cineva mai sus , dar viteza nu este comfirmata inca oficial , iar gumele sunt 175/50R13 si 185/60R14 , momentan . in curand cred ca voi scapa de ala gris si-mi voi lua o Dacie din 1978 . E singuru` model care mi-a placut , pana la Super Nova .Daca mai aveti probleme legate de Trabant , scrieti in topicul asta si voi incerca sa va raspund . |
Imi cer scuze pt eroare : motorul de pe Trabi din poza este de 1.8turbo , nu 18 turbo . Tastaturile astea ...
|
Re:
Quote:
|
Traby/Dacia
Trabantul este mai rezistent ca o Dacie ,vb. serios sa te fereasca Dumnezeu sa intre intr-o Dacie .Daca nu credeti faceti un experiment . :D
|
eu am votat trabant :)
imi place super mult este simpatic... am vaz prin bucureshti ca cei cu trabanturi isi fac cu flashrile super tare... si daca ii skimbi motoru de trabant si pui unu mai de doamne ajuta unu de golf 2 calumea...cred ca rupe... am vaz si pe acest forum nishte trabanturi frumoase foc... ar fi interesanta trecerea de la Impreza WRX STI la trabant ar fi kiar criminal :shock: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :wink: |
| All times are GMT +2. The time now is 10:20. |
- Copyright 2026 4Tuning