![]() |
Re: Dacia Mea din anul 1977
frate,ai umplut-o de abtipilde,zorzoane......adica tiganie
|
Quote:
|
acum arata mult mai bine, in afara de partea cu steguletzul, dar am inteles k ar fi zgariata acolo...
ar mai trebui sa acoperi cumva suruburile de prindere a spoilerelor |
sa stiti ca idt are dreptate.desi asta ii un forum de tuning unde ar trebui sugesti si pareri despre masina majoritatea cam i-au la mist-o totul daca nu le place masina si ii pupa in c.r pe alti cu o dacii care le plac,cum si-o modificat masina si va place cum atitudinea fata de el sa schimbat.nu cred ca ii chiar normal.cred ca ar trebui in primul rand sfaturii si sugesti ca fiecare sa poata sa faca din dacia lui o masina mai buna si abia apoi criticii.
|
in primu rand aia care conduc bicicleta si au carnet de elev ar trebui sa o lase mai moale cu posturile aiurea cu fa-o asa si asa si mai stiu io cum.in primu rand sa vada si ei cat costa sa ai o masina si dup-aia intretinerea ei iar mai apoi modificarile astea care ei cred ca faci 2-3 curse pe bani ca in underground si ti-ai tunat masina.IMI pare rau de offtopic.In al 2-lea rand in legatura cu masina poti sa iti spun doar sa o faci cat se poate de curata fara autocolante sau culori multe care nu se asorteaza.succes
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:40. |
- Copyright 2026 4Tuning