![]() |
Re: Cielo - PH 10 BZN
sunt bune pozele astea ca iti dau idei:)
|
8 Attachment(s)
sa pun aici si cateva poze mai recente.
|
faina masina ,culoare ca a mea:P ,xenonul asa se vede si la mine ca si culoare ma refer si eu am de 6000k ,incearca sa scoti galbeneala din semnalizari arata mult mai bine fara ea.Bafta
|
ma gandeam mai de graba sa caut semnalizari cu geam clar..acu sa vad..momentan sunt prins cu altele...vreme e urata..nu am mai lucrat la masina.
|
sunt ok ca aspect alea dar se cam ingalbenesc:(
|
geamu protector chiar nu e ingalbenit..aspectula ala il daplasticul galben din interior,
|
se poate taia cu un letcon acel plastic si apoi sa pui becuri cromate si iese bestial!
|
ms de sfat, dar nu cred ca se merita, mai bine caut semnalizari clare.
|
Semnalizari clare nu se mai gasesc, fiindca veneau la set cu farurile clare... iar cele stock pot fi modificate relativ usor, se scoate geamul cu grija (da-i un search, o sa gasesti explicatii despre ce si cum) si "galbeneala" e prinsa cu un surubel, iese imediat.
|
Quote:
|
Apa clocotita -> le bagi la ceaun -> tragi usor si sa vezi ce se desprind. In juma de ora le-ai prelucrat si le-ai si pus la loc :) Asta daca nu ai pistol cu aer cald :)
|
6 Attachment(s)
si cateva poze mai recente .
|
Frumoase , frumoase :D
|
te-am vazut aseara pe la sala..erai multi rau..un loganul ala alb frumos un golf 3 decapotabil :D ...imi place cum se aude a ta :D numai bn
|
ms de aprecieri:)..ma stradui sa o fac si eu cum pot.
|
| All times are GMT +2. The time now is 02:06. |
- Copyright 2026 4Tuning