![]() |
Re: Colectii si colectionari de dif chestii !!
Quote:
|
cand ajung acasa, imi notez din ce am mai multe....si iti voi comunica pe privat:)
|
4 Attachment(s)
Quote:
ete nha :p are jante 'noi',stoape si folie :D ce mai zici aku? :D am dat comanda de kit turbo, dar au zis aia k e prea mica....wtf? ce au vrut sa zica? :lol: |
Sunt pasionat de numismatica..am ramas placut surprins sa vad ca nu sunt singurul numismat pe acest forum....schimburi ceva:D?
|
1 Attachment(s)
...mai avem ink 2 rafturi pline cu alea mai mari...:D
|
vai trixi cate mai aveam si eu ... am donat o gramada! am pastrat doar cele noi in stare misto de la burago :)
|
Colectii:D
Tata colectioaneaza Auto Motor si Sport ... are de la primul numar pana akum .. Inafra de asta mai are o colectie de monstre de sticle de bauturi ... erau 287 in decembrie ... si a mai cumparat cateva ... Eu colectionez arme chinezesti ... cele din filmele cu ninja ... nu sabii ci cutite care se deschid ... nu am decat 4 pana akum ... din motiv ca se gasesc foarte greu la noi in tara .... Am si miniaturi de masinute ... la scara 1/21 am Ford F150 si la scara 1/24 am Range Rover Freelander, Dodge Viper SRT-10 si Ferrari F50. Akum sunt in dilema ... sa continui la scala asta sau sa ma reprofilez la o scara mai mica. |
eu am inceput sa colectionez machete, aveam vre-o 10 dar finul meu care are 6 ani s-a jucat cu ele si acum sunt bune de aruncat, am o colectie de cartele telefonice destul de consistenta, cateva bancnote vechi, cateva monezi, printre care una de la 1800, cand eram mic colectionam abtibilturi de la guma turbo....
|
Colectionez machete ( masini si motociclete ), colectionez CD-uri cu hip-hop, filme si cam atat ! Vreti poze ? :D
|
Quote:
CE FRUMOASA ERA VIATZA KND ERAM MIC SI NU AVEM NICI O GRIJA |
https://img376.imageshack.us/img376/5...lectionfm2.jpg
o colectie mica...sper ca in curand sa se mareasca...:D :D...e cam aiurea poza ca nu se intelege:oops: |
caut si eu pt colectia mea un Golf II la orice scara (mai putin 1/1 sau 1/2) :D
cumpar, schimb..orice pt el! |
Quote:
|
Quote:
|
am si eu o mica colectie de monede....si ceva bancnote...:rolleyes2
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:33. |
- Copyright 2026 4Tuning