Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Alte Hobby-uri si Pasiuni (https://forum.4tuning.ro/654-hobby-uri-pasiuni.html)
-   -   Colectii si colectionari de diferite chestii !! (https://forum.4tuning.ro/654-hobby-uri-pasiuni/12910-colectii-colectionari-diferite-chestii.html)

geani29 01-02-07 17:28

Re: Colectii si colectionari de dif chestii !!

Quote:

Originally Posted by OltcitPower (Post 725037)
waaaaaaaaaaaaaaaaaaa
si eu vreauuuuuuuuuuu
facem schimb?

Ce ai la schimb?

OltcitPower 01-02-07 17:39

cand ajung acasa, imi notez din ce am mai multe....si iti voi comunica pe privat:)

SpeedeR 01-02-07 22:03

4 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by bogdan_wrc (Post 725636)
speeder..marfa colectie..dar golful ala V are capota rosie ! de ce? sau il tii pe ala cu capota neagra sa completeze colectia :)) ?

ete nha :p are jante 'noi',stoape si folie :D ce mai zici aku? :D
am dat comanda de kit turbo, dar au zis aia k e prea mica....wtf? ce au vrut sa zica? :lol:

BULLETTT 03-02-07 23:05

Sunt pasionat de numismatica..am ramas placut surprins sa vad ca nu sunt singurul numismat pe acest forum....schimburi ceva:D?

Trixi 03-02-07 23:14

1 Attachment(s)
...mai avem ink 2 rafturi pline cu alea mai mari...:D

Eugen_TL 03-02-07 23:23

vai trixi cate mai aveam si eu ... am donat o gramada! am pastrat doar cele noi in stare misto de la burago :)

Alkatraz 04-02-07 02:13

Colectii:D
Tata colectioaneaza Auto Motor si Sport ... are de la primul numar pana akum ..
Inafra de asta mai are o colectie de monstre de sticle de bauturi ... erau 287 in decembrie ... si a mai cumparat cateva ...
Eu colectionez arme chinezesti ... cele din filmele cu ninja ... nu sabii ci cutite care se deschid ... nu am decat 4 pana akum ... din motiv ca se gasesc foarte greu la noi in tara ....
Am si miniaturi de masinute ... la scara 1/21 am Ford F150 si la scara 1/24 am Range Rover Freelander, Dodge Viper SRT-10 si Ferrari F50.
Akum sunt in dilema ... sa continui la scala asta sau sa ma reprofilez la o scara mai mica.

dogy_10 04-02-07 15:49

eu am inceput sa colectionez machete, aveam vre-o 10 dar finul meu care are 6 ani s-a jucat cu ele si acum sunt bune de aruncat, am o colectie de cartele telefonice destul de consistenta, cateva bancnote vechi, cateva monezi, printre care una de la 1800, cand eram mic colectionam abtibilturi de la guma turbo....

wlady 04-02-07 16:47

Colectionez machete ( masini si motociclete ), colectionez CD-uri cu hip-hop, filme si cam atat ! Vreti poze ? :D

Pastiluta 05-02-07 09:28

Quote:

Originally Posted by dogy_10 (Post 730628)
eu am inceput sa colectionez machete, aveam vre-o 10 dar finul meu care are 6 ani s-a jucat cu ele si acum sunt bune de aruncat, am o colectie de cartele telefonice destul de consistenta, cateva bancnote vechi, cateva monezi, printre care una de la 1800, cand eram mic colectionam abtibilturi de la guma turbo....

HAHA CE TARE KND ERAM MICI TOTI VECINI MEI SI CU MINE COLECTIONAM SURPRIZELE DE LA GUMA TURBO BA CHIAR NE JUCAM TOT FELU DE JOCURI SI LPUNEAM LA "BATAIE" TOATA COLECTIA.
CE FRUMOASA ERA VIATZA KND ERAM MIC SI NU AVEM NICI O GRIJA

19tdi 05-02-07 10:49

https://img376.imageshack.us/img376/5...lectionfm2.jpg

o colectie mica...sper ca in curand sa se mareasca...:D :D...e cam aiurea poza ca nu se intelege:oops:

bogdan_wrc 06-02-07 08:26

caut si eu pt colectia mea un Golf II la orice scara (mai putin 1/1 sau 1/2) :D
cumpar, schimb..orice pt el!

claudiu13 10-03-07 14:56

Quote:

Originally Posted by geani29 (Post 724581)
O parte din colecţia mea;)

am eu 120 d monede de vanzare daca te intereseaza contacteaza-ma la id asta de mess [email protected]

claudiu13 10-03-07 14:58

Quote:

Originally Posted by BULLETTT (Post 729745)
Sunt pasionat de numismatica..am ramas placut surprins sa vad ca nu sunt singurul numismat pe acest forum....schimburi ceva:D?

am eu 120 d monede de vanzare daca te intereseaza contacteaza-ma pe id asta darethedevil_92

Adytzu_JerrY 15-03-07 07:59

am si eu o mica colectie de monede....si ceva bancnote...:rolleyes2

All times are GMT +2. The time now is 16:33.

- Copyright 2026 4Tuning