Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Iasi (https://forum.4tuning.ro/36-iasi.html)
-   -   "MELTEANUL" si "KAMIKAZE-UL" de trafic iesean! (https://forum.4tuning.ro/36-iasi/128222-melteanul-kamikaze-trafic-iesean.html)

joli 20-10-09 23:51

Re: "MELTEANUL" si "KAMIKAZEUL" de trafic iesean!

totusi nu inteleg dece trebuie sa vb aceste lucruri pe forum?nu e de ajuns ca ne omoara politia cu filtrele ei...acuma sa ne mai si stie care merg mai tare prin oras?
credeti-ma e plin iasul de papagali....altii traiesc de pe spatele lor
Orcum scuza-ma daca ti-am taiat fata....chiar nu imi place sa merg tare cu masina dar sunt momente cand imi ies din minti si merg kamikaze..inca o data SCUZE pt totzi care i-am deranjat in trafic

Bogdan.IS 21-10-09 12:06

intradevar , si eu m-am grabit sa "arunc cu pietre" in tine . pe tine nu te vad de fiecare data sa mergi pe copou ca cetateanu WOZ , doar atunci ce te vazusem mai cu viteza , in rest nu prea(spun asta ca frecventez copoul, si ma uit prin jur ) . dar WOZ-u intrece orice limite , de fiecare data cand il vad are pe putin 80 kmh pe copou , de vreo 2 ori l-am vazut cum se intrecea pe independente , ce sa mai zic de foliile de pe toate geamurile , si acum mai mult timp si de folia de pe parbriz si xenoanele alea ale lui care bat peste tot numa pe strada nu ... si al naibii , cand il vad oprit de politie , nu i se intampla nimic , scapa cu basma curata ...

FLAME 21-10-09 12:48

Quote:

Originally Posted by Bogdan.IS (Post 2738206)
dar WOZ-u intrece orice limite , de fiecare data cand il vad are pe putin 80 kmh pe copou , de vreo 2 ori l-am vazut cum se intrecea pe independente , ce sa mai zic de foliile de pe toate geamurile , si acum mai mult timp si de folia de pe parbriz si xenoanele alea ale lui care bat peste tot numa pe strada nu ... si al naibii , cand il vad oprit de politie , nu i se intampla nimic , scapa cu basma curata ...

asta e problema...ca politistii nu iau masuri,si oamenii se invata sa tot fie trecuti cu vederea

Bogdan.IS 26-10-09 21:50

4 Attachment(s)
pozele vorbesc de la sine ...

RazvanMRG 27-10-09 15:38

din cate vad bmw-ul e singura masina parcata dupa indicator in poza aia deci nu vad ce vrei sa arati

Bogdan.IS 27-10-09 16:43

:)) tu ma crezi ca acum am vazut ca ala a parcat cum trebuie acolo ? acuma am vazut ca asa arata pe indicator ...

bmwh548 27-10-09 17:21

Zi si tu ca le aratai pe alea care nu sunt parcate asa :P

DarkDevil666 28-10-09 10:49

Daca e sa o iei tot Iasul e impanzit de masini parcate aiurea....uite pana acum ceva timp eu am locuit in piatra neamt si orasul e foarte bine organizat din punct de vedere al parcarilor, chit ca sunt ele cu plata!!....

Bogdan.IS 28-10-09 13:37

din ce am observat , toate masinile care le vad eu parcate aiurea sunt : mercedes ,bmw si audi .... nu ma prind dc ?
la femei sunt toate marcile ...

Bogdan.IS 29-11-09 20:06

Re: "MELTEANUL" si "KAMIKAZE-UL" de trafic iesean!

5 Attachment(s)
marfa proaspata , din categoria parcari de selgros :p .
ultima n-are nici o treaba cu topicu , dar e interesanta , cat de inovator e romanul :p

MnezO 30-11-09 12:44

Ultima e cea mai Tare ! daca tot am ajuns la kamikazeul de trafic iesean ! Woz m-a provocat la un "Play" la semafor! si a ramas neplacut surprins cand am ajuns in fundatie cu 2 tiruri inaintea lui dupa care am mers cu 20 la ora sa rad si cu fundu de el ! am facut pe kamikazele pt ca nu mai puteam sa tin in mine !

Bogdan.IS 30-11-09 13:20

bine i-ai facut le nemernic :D:D . dau o ciocolata calda :-)

Armandot 30-11-09 18:00

Quote:

Originally Posted by MnezO (Post 2849160)
Ultima e cea mai Tare ! daca tot am ajuns la kamikazeul de trafic iesean ! Woz m-a provocat la un "Play" la semafor! si a ramas neplacut surprins cand am ajuns in fundatie cu 2 tiruri inaintea lui dupa care am mers cu 20 la ora sa rad si cu fundu de el ! am facut pe kamikazele pt ca nu mai puteam sa tin in mine !

nu cred ca bagase in "R" de asta lai facut :lol:

ocaruntu 30-11-09 19:06

Quote:

Originally Posted by MnezO (Post 2849160)

si ce'ai demonstrat prin asta ?

Bogdan.IS 30-11-09 21:36

ca WOZ-u este tipicul COCALAR SNOB roman , sa vada lumea ca el are Hyundai Santa Fe ca-i smenar , cand defapt are cel SLAAB motor , 2 dotari , care se sparge in figuri pe copou , merge cu 100 prin oras, si se intrece cu gandul ca el are cea mai smechera masina din copou si ca el ii face pe toti , dar si-o luat teapa fraierul .

All times are GMT +2. The time now is 17:46.

- Copyright 2025 4Tuning