![]() |
Re: LOGAN Hatchback
Quote:
|
Mda...m-am convins...din rau in mai rau. Sper sa apara si Logan SUV si o sa fie treaba completa!!!
|
urat loganul sedan urat si asta si mcv tot ce insemna el chiar si cuvantul logan e urat daca nu pui accentul cum trebuie! Macar bine ca nu fac si Logan COUPE!!
|
deabia astept varianta sport a Loganului =))
|
sincer mi-e imi place mult mai mult
|
Quote:
|
frate ce mutant....si cu toate ca e urat cu spume o sa se umple bucurestiul cu ele...:D
|
oricine ar fi facut designul la , Logan dupa parerea mea este un ratat si nu merita numit car designer ! vorba unui user "daca o proiecta un roman arata mai bine" partea cu manele sunt sigur ca e doar o gluma proasta :)
|
Manele fara manele tot urata si proasta e! Asta e ce zic eu, scuze daca ii deranjez pe cei car si-au luat LOGAN si il transforma in "RACHETA STI" cu bodykit de 300 EURO
|
Masinaa...............e urata.punct.
|
sincer,am vazut alta varianta a daciei hatchback...nu detin poze,pot doar sa spun ca e chiar ok...nu arata deloc ca logan ul la bot,ci mai degraba cu faruri asemanatoare celor de clio(ala nou)...grlia din fata e semnificativ micsorata...iar spatele e ok.nu mi au placut bandourile pe lateral,care erau puse jos de tot pe usa..si late cam de 7-10 cm...urat :D
nu am putut sa fac poze,desi am fost inarmat pana in dinti...dar,au existat detectoare de metale... ps:toata chestia a fost la romexpo,nu stiu daca s a auzit,dar a fost un sondaj de opinii. ps:spuneau ca o sa fie pe la 7500 varianta 1,4 MPI cu aer,servo si airbag uri. a,si inca ceva..portbagaj declarat de ei era 310 litrii,suficient :) |
deci se pregatesc si alte modele la dacia.....asta nu poate fi decat bine
PS: cum te-au colectat astea cu sondaju, de pe strada? |
fratzilor si io am logan si imi plac mult dar acest specimen e de-a dreptul penibil e un footai ordinar....:(
|
Of of of
Masina alba din imagine se numeste "test mule" si este o "carpeala" a producatorului pentru a testa o platforma noua, sau o modificare adusa unei platforme vechi! Daca vi se pare urata, priviti aici un test mule de BMW: http://www.worldcarfans.com/spyphoto...ies-spy-photos (exemplu dat pentru a demonstra ca "design-ul" unui test mule este irelevant) Sunt de parere ca daca va exista o versiune hatch-back, nu va arata asa de urat... |
Shiny G,te asigur ca dacia hatch nu va arata nici pe departe cu loganul...ti am zis,pe mine chiar m au surprins placut,pentru ce creierashe au aia...
you will see...if you wait :) |
| All times are GMT +2. The time now is 01:48. |
- Copyright 2026 4Tuning