![]() |
Nume: Oli
Nick: ZanDer Masjina: Renault 9 Hobby: din tate cate un pic, din altele mai mult Aspir la: Sa-mi vad odata masjia gata pusa la punct :D |
Nume:Rares
Nick:Nytro Ocupatia:inca elev(dea bea astept sa imi iau carnetu) HobbY:tot ce este legat de masini Masina:tre sa il conving pa batranu sa imi ia o masina cat de cat,daca nu ma multumesc si cu dacia 1310 care i a lu batranu deocandata Aspir la:EVO 8 FQ-400 :lol: :lol: tekno stai cumva in marasti ca team vazut in poza de la inceputul topicului si imi pari cunoscut din vedere??? |
Re:
Quote:
|
sunt si eu nou pe forum asa ca o sa incep la topicu asta
soo... nume: Tomy Nick: Pankrator Ocupatie:student weels: Tico (bestie) noah cam atat deocamdata k sa nu fiu offtopic |
pankrator wellcome! hope you have a nice stay :twisted: :twisted:
|
nume:BODEA
prenume:CRISTIAN nickname:1300Racing a.k.a cj03vxg hobby:ACELEASI |
salutari :wave:
|
sal......cam tarziu dar no....niciodata nu ii prea tarziu...;)
Nume: Dan Porecla: oq Ocupatzie: elev Hobby: spotruri extreme(bike sau mai bine bmx(pana ma mai tzin oasele),skate,masini,pc si klar femei) ;) |
name: Luana
porecla: Lulu :woowoo: n`am mashina...inca... :anger: :anger: :anger: hobby: :poke: nu...glumeam...pai...banuiesc ca de aia is pe forum.. :weirdface ... |
Tekno tata ce fatza ai! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
|
poi.... eram cam beat... :lol: sau era a doua zi dimineatza?
sa va vad shi pe voi cum aratatzi mahmuri/betzi :lol: oricum... nu cred ca ma intrece nimeni... unii shtiu dece :lol: :lol: :lol: lulu :hug: :wave: :icon_kiss :dance: :weee: :pelvic_th :hug: :hug: :hug: :chuckel: :bunch: |
NUME: SILY
MASINA: BMW 318i INTERESE:SA-MI FAC MASINA PE PLACU' MEU -------------------------------------------------------- ...asa ca ori luam o masina cu cai putere suparati sub capota, ori o motocicleta ce urla mai tare ca tunetul! |
velcam...
o poza ceva? cu tine cu amshina? sa vedem cine eshti |
1 Attachment(s)
masina...care e inca 'virgina'
|
1 Attachment(s)
yoooo!!!
Mircea C. aka \"GEF\", aka \"Turbo GEF\" masina ... Daewoo Matiz `03 ceva despre masina...in mod cert nu e virgina... prima experienta .. cu un mercedes 190 (pupos) ceva despre mine... imi place sa ascult R. Kelly - I belive I can fly in timp ce ma plimb cu matizul cu 180 km/h in jos pe dabagau p.s. poza asta ma face sa ma simt bine de fiecare data cand ma uit la ea |
| All times are GMT +2. The time now is 08:21. |
- Copyright 2026 4Tuning