![]() |
Re: NISSAN 200SX 323 HP
2 Attachment(s)
Am sa pun niste poze cu suspensia jos ...si una cum e acum ...care e oricum mai jos decit cea stoc !!!! Dar din pacate e prea jos si la noi nu se poate circula asa !!! pacat ar fi fost frumos !!!!:!:
|
Quote:
am inteles !!!!!!!!!!!!!! :lol: |
O intrebare ....uleiul in cutie se schimba greu ? si daca e bun MOBIL SHC SAE 75W-90....:?:
|
dak se desfac busoanele e foarte simplu
uleiul este ok dar eu personal asi opta pentru motul sau castrol Mobil 1 MADE IN SALAMALECU :evil: |
Pfooaaaiii da greu vine garnitura aia de metal ...deja nu mai am rabdare ....:twisted:
|
Quote:
|
sa faceti firefing...aia nu sufla veci si in 1-2 zile e gata.
|
Quote:
|
Pozele spun 1000 de cuvinte.
https://i301.photobucket.com/albums/n...1_tmretezs.jpg https://i301.photobucket.com/albums/n...2_tmretezs.jpg |
Quote:
Scuze dar cred ca am postat deodata !!! Am auzit si eu de acest procedeu dar nu stiu cine face ? ai pe cineva sau se gasesc inele gata facute ? |
Nu numai ca pui inel metalic, ci faci un nut in care asta intra si este sprijinit, deci nu prea poti face presiune atat de mare incat sa sufle, mai repede crapa in doua chiulasa.
Avem unde sa face. Daca blocul e scos din masina si dezasamblat ~150e cu inele facute de noi, la marimea exacta din otel. |
o chestie foarte interesanta presupun ca si utila :) sincer nu stiam de asa ceva
dar cred ca lui cu interne stock ii este de ajuns o garnitiura metalica si prezoane .... |
Cu interne orig cu siguranta e de ajuns daca si blocul si chiulasa e plata. In schimb garnitura metalica e 200e si daca dai jos chiulasa trebue pus unul nou, in cazul cu firering nu, eventual o duci sa planeze 0.1mm. firering e pe viata.
|
Ai pe cineva in CLUJ care face asa ceva ?
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:00. |
- Copyright 2026 4Tuning