Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Volkswagen tuning (https://forum.4tuning.ro/137-volkswagen-tuning.html)
-   -   Golf V cu usi de Lamborghini (https://forum.4tuning.ro/137-volkswagen-tuning/12761-golf-usi-lamborghini.html)

Morro 05-04-06 08:55

Re: Golf V cu usi de lamburghini

Quote:

Originally Posted by Tataee_^
Daca era GTI trebuia sa aiba 2 usi.

wrong .....

Tataee_^ 05-04-06 13:29

Morro inainte sa vb asha ca sa te afli si tuh in treaba mai bine ai citii toate posturile, am recunoscut greseala mea shi mi-am cerut scuze!

Morro 05-04-06 15:32

hihi am ratat o pagina pardon

juana_man 07-04-06 12:26

Quote:

Originally Posted by Tataee_^
TIR, am spus mainainte ca masina apartine rapidistulu Ionut Stancu.

poate are calitati de fotbalist dar.....................e un habarnist in privinta masinilor!!! am vazut reportaju pe pro tv si am ramas uimit cat de prost era!!!!!ceva de genu "tarani prosti din spania cu audi"dar acest lucru se poate explica: E FOTBALIST:oops: , eci clar ce nivel de IQ are!!!! :D:D:D:D

JohnyXxx 10-04-06 02:50

Quote:

Originally Posted by juana_man
poate are calitati de fotbalist dar.....................e un habarnist in privinta masinilor!!! am vazut reportaju pe pro tv si am ramas uimit cat de prost era!!!!!ceva de genu "tarani prosti din spania cu audi"dar acest lucru se poate explica: E FOTBALIST:oops: , eci clar ce nivel de IQ are!!!! :D:D:D:D

Asa e frate =))) bine zis

Bogdan_mb 10-04-06 14:10

Quote:

am vazut si eu reportajuu .... a fost chiar jalnic nu stia ce sa il mai intrebe ca sa nu il jigneasca .. se vede ca e rapidist :D ...

juana_man 10-04-06 14:27

Quote:

Originally Posted by wtcvictim
am vazut si eu reportajuu .... a fost chiar jalnic nu stia ce sa il mai intrebe ca sa nu il jigneasca .. se vede ca e rapidist :D ...

ma intreb ,oare de unde are masina???? e o rusine k astfel de masini ajung la.........:oops: :oops: :oops:

Bogdan_mb 10-04-06 14:47

Quote:

ma intreb ,oare de unde are masina???? e o rusine k astfel de masini ajung la.........:oops: :oops: :oops:

ghinion ....poate omu nu ii in tema in ceea ce priveste masinile (nu il acuza nimeni ) dar macar putea sa citeasca si el din talon macar cateva date inainte de emisiune ... daca stia cateceva de acolo nu se facea chiar asa de ras

AlexXx-4ti 27-04-06 02:50

7 Attachment(s)
ceva foto legat de G5

Attachment 93706Attachment 93708

Attachment 93709Attachment 93710

Attachment 93711Attachment 93712

Attachment 93713

Bogdan_mb 28-04-06 17:58

[QUOTE=AlexXx-25]ceva foto legat de G5

un adevarat showcar pe care arata cat de cat bine lsd ... nu se prea poate compara cu masina lui stancu

Tataee_^ 01-05-06 20:50

Re: Golf V cu usi de Lamborghini

Eu raman la parerea ca pe golf nu dau bine lam doors.

AlexXx-4ti 06-05-06 06:36

Quote:

Originally Posted by wtcvictim
lsd ... nu se prea poate compara cu masina lui stancu

la ce te referi si de cind vorbeam de masina lu stancu
subiectul era cu totul altul ,
-numai bine!!!8)

The_Mask 06-05-06 07:45

Quote:

Originally Posted by cipri4n
tataee...se poate sh` cu` 4 ush`....oricum nici yo nu cred k e golf 5 GTI.....pe motor scrie FSI.....n`ar tre` sa scrie GTI????.....corectatzi`ma dak gresesc

Daca aveai coarne impungeai;) Motor de pe GTI este FSI exact cum scrie acolo insa are in plus TURBINA fata de restul variantelor FSI( 1.6, 2.0)

Bogdan_mb 06-05-06 09:24

Quote:

Originally Posted by AlexXx-25
la ce te referi si de cind vorbeam de masina lu stancu
subiectul era cu totul altul ,
-numai bine!!!8)

adica masina lui are 4 usi si arata foarte rau , aceea cu 2 usi arata mult mai bine , doar prin faptu ca e varianta cu 2usi , ce sa mai zic de restu...
si care era subiectul de la care am deviat ?

AlexXx-4ti 07-05-06 00:28

2 Attachment(s)
[quote=wtcvictim]adica masina lui are 4 usi si arata foarte rau ,

Räu putin zis aratä naspa de tot ,uite un microcar cu usi de lambo ce aratä mult mai bine nici ästa nu meritä dar aratä bine ,personal eu nu as pune asa ceva pe o masinä cu 4 usi,asa ceva se pune acolo unde meritä dar dacä a pus inseamnä cä are bani dar nu are gust.
-subiectul golf 5 cu usi de lambo ,adicä despre masini nu despre proprietari .

Attachment 98438 Attachment 98439

All times are GMT +2. The time now is 01:09.

- Copyright 2026 4Tuning