Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Cluj (https://forum.4tuning.ro/37-cluj.html)
-   -   Intalniri (https://forum.4tuning.ro/37-cluj/1275-intalniri.html)

samy 14-06-04 22:20

da p mea sa caute politia in c ? macar acolo sa ne lase in pace sa facem ce vrem,..ca pe soseaua nu ne lasa la liniute :lol: :lol: :twisted:

Ciclistu 15-06-04 09:49

Or fost cand ne-or cautat si in C, Samy.

tekno 15-06-04 16:02

shi ce au facut?
ne-au supt de ****!
hg, unde stai?

alexufo 15-06-04 19:47

joi sa te duci sa cauti in cartodrom matizurile cu muzica si o furie dacia 1100

yonutz 15-06-04 20:27

sau dupa unii imbrcatati in tricouri negre cu sigla 4tunning.............................looooooooooll :D :D :D

Ciclistu 15-06-04 22:16

tekno, nu au avut de ce sa ne suga pt. ca nu ne-au prins, noi am plecat cu cateva minute bune din C inainte sa ajunga ei.

hg 15-06-04 22:51

Stau dupa pudu de la ira, langa dora shi am shi eu tricou 4tuning&csr.
mi-i groaza numa de politie....
Canjd nu esti cu ceva in regula, una doua te prind.
Asta e, la fiecare intalnire cu ei tre sa platesti....

scirocco 15-06-04 23:31

Re:

mah pot veni si eu cu bicicleta ? tare as mai veni cu scirocco ... sa vedetzi si voi ca si un VW obosit mai stie cate una alta :) da' ma rezum la bicicleta...
chiar , eu is in regula cu masina , ce dreq, de ce s-ar lega de mine tuzgureanu ?

Piry 16-06-04 00:38

Re:

Io cre`ca o sa vin cu bicicleta :) ;) ca nu am cu ce sa vin si nici cu cine :roll: :dance: ;)

Ciclistu 16-06-04 10:57

Pai atunci vin si eu cu bicicleta.

yonutz 16-06-04 11:52

hai venim toti cu biciclaetele//?/ :D

Piry 16-06-04 14:56

Re:

:))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) ))))))))))))))))))))))
:))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) )))))))))))))))))))))):))))))))))))))))))))))))))) )))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))):))))) )))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) ))))))))))))))))
:))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) )))))))))))))))))))))):))))))))))))))))))))))))))) )))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))):))))) )))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) ))))))))))))))))
v
v
v
sdg;ljdfjgdfjhgegwkljdsafjhvnmsgkhcbnmsgfvnebl tbfndslhtvgsdaljalfnwds

am luato razna :))))))))))))))))

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: :lol::lol:

:dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance:: dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::d ance::dance::dance::dance:

yonutz 16-06-04 17:31

Re:

am luato razna :))))))))))))))))

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: :lol::lol:

rvino-ti ma piry....loooool :D :D :D vezi sa nu ametesti

tekno 16-06-04 19:31

lool... scirocco... ai cu mashina.... ca osa itzi para rau ca ai venit cu bicla... iar garda.... din moment ce nu ne prind in flagrant... shi nu au dovezi clare... nu au de ce sa ne acuze de curse ilegale...

alexufo 16-06-04 19:56

unde sa faci tu curse ilegale in c ????
eu nu cunosc pe nimeni care sa participe la asa ceva ,nu am fost la asa ceva si nu am vazut curse ilegale decat la tv

si in legatura cu jandarmii care au venit cu duba in c.. au venit si ei sa se uite la o masina doua .acolo daca conduce un copil de 7 ani masina atunci si noi putem sa ne vedem acolo

desigur in eventualitatea unui control din partea dragilor nostri reprezentanti ai legii ar fi bine sa aiba toti masinile in regula adica verificare tehnica ,asigurare etc si desigur cei cu biciclete sa aiba ochi de pisica lampi reflectorizante si totul e k

:twisted:

All times are GMT +2. The time now is 22:42.

- Copyright 2026 4Tuning