Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Alte discutii Dacia (https://forum.4tuning.ro/307-discutii-dacia.html)
-   -   Dacia B 81 T A F a fost furata (https://forum.4tuning.ro/307-discutii-dacia/127428-dacia-81-furata.html)

B 89 WRC 09-06-09 17:37

Re: Dacia B 81 T A F a fost furata

eu propun sa nu va intalniti cu noi
si apropo un sfat prietenesc nu mai veniti vineri la carol
gasiti-va un alt loc o alta zi

Marius_Ila 09-06-09 18:02

dc sa nu ne intalnim WRC`ule ???? noi nu avem nimik de ascuns ... cum a zis si morcov ... mergem, ne ia amprentele si vedem dup`aia ce ramane de facut nu ??? eu zic sa nu vorbiti dak nu stiti exact cine si cum a fost ... da ?? eu asa zic

B-81-TAF 09-06-09 18:06

hai ciocu mic ca stim foarte bine ce si cum.

B 89 WRC 09-06-09 18:13

Quote:

Originally Posted by Marius_Ila (Post 2393783)
dc sa nu ne intalnim WRC`ule ???? noi nu avem nimik de ascuns ... cum a zis si morcov ... mergem, ne ia amprentele si vedem dup`aia ce ramane de facut nu ??? eu zic sa nu vorbiti dak nu stiti exact cine si cum a fost ... da ?? eu asa zic

oricum vad ca tu stii mai bine decat politia cine si cum a fost
nu are rost sa vb pentru ca in imaginea noastra intrati in aceeasi oala

Marius_Ila 09-06-09 21:08

omule pe mine nu ma intereseaza cine a fost si cum , p mine ma intereseaza de puya care stiu sigur k nu a fost akolo pt k a plecat cu mine ca de fiecare data ... si nu cred k suntem toti in aceeasi oala ... k ???

daciaperformance 09-06-09 21:08

BA! Habar nu aveti de capul vostru :) ce dreaq va acuzatii unii pe altii knd voi dati cu banul si spuneti la plesneala cine a furat-o:| ... Nimeni din cei care au furat masina nu fac parte din ,,DACIA PERFORMANCE" . Aia sunt doar niste ratati ;) asa ca nu il mai acuzati pe Puya ;) cum a zis si Ila si cum ati zis si voi mai bine mergeti luati-va amprente unu la altu' :)) si aflati cine a furat masina ;) . Toata lumea stie cine a furat masina :)

magic_boy 09-06-09 22:42

Trăim īn Romānia...:sad:

andi_cimpean 09-06-09 22:45

mda...2 posturi de la 2 useri creati consecutiv astazi...trebuie sa crezi ceea ce scriu ei acolo...:lol:

B 89 WRC 10-06-09 02:47

ca a fost sau nu puya dacia performance ramane un nume vazut urat eu propun sa nu mai faceti gura mare pe aici ramane sa vedem ce zice si politia pana una alta va dau un sfat prietenesc mai stati pe acasa sau intalnitiva in alte locuri

Blue_dacia_performance 10-06-09 13:03

Quote:

Originally Posted by B 89 WRC (Post 2395079)
ca a fost sau nu puya dacia performance ramane un nume vazut urat eu propun sa nu mai faceti gura mare pe aici ramane sa vedem ce zice si politia pana una alta va dau un sfat prietenesc mai stati pe acasa sau intalnitiva in alte locuri

wrc-ule.. sunt blue.. am venit.. cu mache si virus.. cand s-a intalnit team-ul vostru cu ei .. la circ...eu zic sa te calmezi.. si cum a spus.. si morcov.. si ceilalti.. prieteni ai tai din team.. sa vb... sa va sunati si sa hotarati..ce si cum... si faza ca suntem bagati toti din team-ul performance. nu inteleg de ce... asta-i id-ul meu... smb_mihai.. daca vreti sa vb .

B 89 WRC 10-06-09 13:42

eu zic sa vezi in momentul asta unde sunt prieteni tai cu care ai venit si atunci sa vb nu mai faceti gura mare ca e cam gorasa treaba pt voi

Blue_dacia_performance 10-06-09 13:44

Quote:

Originally Posted by B 89 WRC (Post 2396032)
eu zic sa vezi in momentul asta unde sunt prieteni tai cu care ai venit si atunci sa vb nu mai faceti gura mare ca e cam gorasa treaba pt voi

adica??? unde sunt??da-mi id-ul tau...

si care noi wrc-ule? :)

morcov_ssl 10-06-09 15:02

bah dar de ce a trebuit sa va faceti useri noi ca sa scrieti aici? de ce nu folositi id-urile vechi cu care ati mai intrat pe forum..... raspunsul o sa il primesc: "pai nu am mai intrat pana acum pe 4tuning....... "

Blue_dacia_performance 10-06-09 15:13

Quote:

Originally Posted by morcov_ssl (Post 2396255)
bah dar de ce a trebuit sa va faceti useri noi ca sa scrieti aici? de ce nu folositi id-urile vechi cu care ati mai intrat pe forum..... raspunsul o sa il primesc: "pai nu am mai intrat pana acum pe 4tuning....... "

pe site intru in fiecare zi..:) nu mi-am facut cont ca nu am avut de ce

B 89 WRC 10-06-09 15:43

si acum ai de ce ?nu cumva si tu ..........
dar nu ai cum ca inca esti pe net

All times are GMT +2. The time now is 04:28.

- Copyright 2026 4Tuning