![]() |
ah, acuma m-am prins, erau machete burago, right? :roll:
mare om, la 17 ani invarte masini |
da ce'i asa greu de crezut
nu's masini scumpe is pana in 5-600euro daca vrei pun si poze cu elesi de masinile lu taicamio nu mai vb ca si el cu asta se ocupa ca de la el am boala masinilor |
pai zii ca au fost masinile lui tata, nu ale tale. aici vorbesc baietii de ce masini au avut ei, nu parintii, vecinu, sau mai stiu eu cine.
|
vad ca nu m'ai inteles am zis ca nu mai zic de cate masini o avut taica'miu da masinile pe care le'am enumerat acolo au fost ale mele personal daca vrei crezi daca nu nu cont si cateva din masinile pe care le'am avut am poze si la pontiacu firebird am poze cu briefu(actele de germania_
|
bine mah, lasa :roll:
|
Quote:
|
juma de an Mazda 626
in doi ani 3 Oltcituri RM shi de doi ani VW Golf |
Cateva Dacii (vreo 4 ale lu taica-miu- ma lasa sa conduc fara permis oriunde, atita timp cat era langa mine- si una a mea (de cand mi-am luat permis), un VW Passat(a fost), Golf( a lu' tata) si un BMW seria 5(al meu)
|
Re:
Quote:
|
Quote:
|
Prima masina pe care am calarit-o a fost un Fiat Uno 1.7 tdi, apoi un Passat din '90 1.8, si acum o Skoda Fabia 1.4 din 2003, sper k in vara sa-mi iau un Audi A4 din 2003 TDI....
PEACE :peace: |
Re:
Quote:
|
Soloooooooo, e verde ma, dar n-are rosu( cred ), de fapt ce sunt aia tamburi? CE OM...
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: PEACE :peace: |
Re:
Quote:
da mah, stiu masina...are 1500 km pe naiba...e varzaaaaaaaaaaaa :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: |
Dacia 95 , Opel Astra 94 1,7 tdi , Renault Megane 1.9 dci 2003 - ale parintilor dar conduse de mine
Skoda Octavia 1.9Tdi 90 CP 2003 , Opel Astra 2.0 Dti 2001 , Renault Laguna II 1.9dci 2001 ( prezent ) Honda CBR 600 1992 ( prezent ) - propietate personala |
| All times are GMT +2. The time now is 02:38. |
- Copyright 2026 4Tuning