![]() |
Re: COSWORTH !!!!
Quote:
|
de fapt astept dupa orice cursa organizata,nu te-am uitat dar o sa trebuiasca sa mai astepti putin ca ,,garnitura mea de chiuloasa a parasit motorul ,asa ca trebuie ceva mai tare
|
Sall...Sunt nou p-aci...in curand fac si io 18 ani si imi iau carnet...si am in cap o idee care ma mananca....vreau sa-,i iau un ford sierra coupe stock si sao fac RS...motor,transmisie, bodykit si o vopsea klumea...dak e cineva care poate si vrea sa ma ajute si p mn q cva sfaturi...v-ash fi tare recunoscator...ori PM ...ori p mess la Nitrous_Oxide_Boy..10x
|
cati bani ai?
|
pai ar trebui sa aiba destui :))
|
sau deloc...vorbe vorbe:???:
|
deocamdata nu ...nu ma apuc de proiect...va fi cva c va dura...deocamdata sunt q scoala....strang bani, ma interesez din timp d oameni care sunt deja in tema si se pricep...deci...deocamdata sunt in stagiu informativ....
|
Cand ai destui bani sa cumperi totul de calitate, bani de manopera si de setare poate nu mai vrei asta.
Hai sa nu ne pierdem timpul cu vorbe. |
Quote:
|
Quote:
:D Pe LUNA ! Deci ar trebui sa strnga vreo 50 de ani sa fca ceva calumea ... :D Eu am fost si mai rautacios ca tine ! |
ba nu !! aici ai dreptate
|
ma juta cineva ?
chiuloasa cosworth pt c20let e identica cu cea de pe c20xe? |
fugule mai astept...???
|
Doamne fereste domnu Toba .ne intalnim la mare nu ,sau ai pe undeva vreun topic?
da sa-mi spui si cu ce cazan te prezinti si cate sticle punem la finish:) |
normal ca vin ....si cum pot sa nu accept provocarea ta???? la braila mi-a placut cum mai provocat... cazanul meu este un WRX...
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:23. |
- Copyright 2026 4Tuning