![]() |
Re: CUM VA PREGATITI VOI MASINA ???
super tare topicul! :D
eu unul ma apuc intai de exterior, si, in paralel, muzica. motorul il las pt mai incolo... momentan este in rodaj, si astept sa vad... ori il las asa, cu modificari minore; ori il fac la extrem; ori il scot si imi plantez un vr6... asta in functie de chef, fonduri si timp. mai pe viitor. pana una alta vreau sa ma bucur de aspectul masinii si de fidelitatea muzicii :) |
la muzica sigur vei umbla ,la motor nu cred ca vei pune mana .sunt numai vb :)
|
Votat "modoficarea motorului" dar asta nu inseamna ca m-am apucat sa bag turbo si nos cu toate ca ma cam intereseaza asa ceva. Avand dacie (cam veche 10 ani) ma intereseaza foarte mult sa mearga ceas.Tot ce s-a murdarit trebuie schimbat, asta e ideea dupa care lucrez. Imi place zgomotul la masina dar doar in partea din spate (evacuare).In rest daca scartaie ceva ma dau jos si iau taxiul. Cred ca sunt bolnav pt ca daciile asa functioneaza din fabrica, mai un scartait , mai un troncanit. Peace for all.
|
eu as merge pe exterior pt ca la o dacie trebuiesc prea multe modificari ca sa poti sa ii faci ceva la motor ca ea dabea il tine pe cel stock deci parerea mea e ca daca vrei o masina de fitze sau de salon mai bine la exterior si mai tarziu la motor
|
eu unu....as vrea sa ma auda lumea inainte sa ma vada...si cand ma vad...sa nu poata sa se uite de la cum straluceshte:D...motoru mai putin ma intrereseaza..ala ramane la sfarsit...cat sa nu t faca de rusine un oarecare...parerea mea:))
|
pana iti iei permisul si vei conduce cativa ani sigur iti vei schimba parerea:)
|
OFF TOPIC !
|
Quote:
-legat de muzica, pot sa-ti spun ca s-ar putea sa ramai surprins cand vei asculta sistemul lui, atunci cand va fi gata...vorbim de pioneer de 25 cm (100w rms) pe 3 cai, adica NU subwoofere, ci coaxiale. ca idee, omul s-a agatat de firma pioneer (numai asta are pe masina) si cred ca stie el de ce. |
thanks @quick, deja m-am rusinat :oops:
adevarul e ca am investit timp si bani in masinuta, si nu este gata nici macar in proportie de 50% dupa dorintele mele... mai sunt destule de facut si la exterior, si la motor, si la sistemul audio. pt cei interesati, chiar pot urmari topic-ul meu. https://forum.4tuning.ro/120-masina-mea-volkswagen/14502-golf-2-gti-constanta.html |
m-am profila pe comportamentul masini si pe motor si nu in ultimul rand pe fiabilitate
|
shi la ce amshina lucrezi in prezent?:))
|
eu in prezent caut un mecanic care sa ma ajute in modificare unui motor de 1,6 cu carburatie ptr ``furia`` mea 8) :lol: 8)
|
un carb dublu orizontal si o alta axa cu came.sigur se va simtii imbunatatirea
|
Hai sa zic si eu ca vad ca a reinviat topicu asta: la break parca prima data i-am pus un filtru de aer sport, huse volan, apoi am umblat un pic la exterior cu niste desene pe usi, a urmat o modificare a motorului, un desen pe capota, evacuarea si cam atata pentru ca a venit alta masina.
Loganul deoarece este nou nu am umblat inca in motor evacuare sau altceva ci doar la exterior si muzica. Am inceput cu o statie si un subwoofer in interior si cu lumini la picioare, iar la exterior spoiler spate, pleoape pe faruri si portbagajul pe buton din interior si scoase toate emblemele. Urmeaza sa ii termin exteriorul dupa care o sa umblu la performante. Cam atat deocamdata |
shi apvule ce iai facut la break la motor???apropo al tau e pe injectie?
da gaby stiu cam la asta mam gandit si eu dar intai tre sa gasesc un mecanic priceput...ca eu zic ca pot sa scot ceva din el tinand cont ca are 75cai stoc... |
| All times are GMT +2. The time now is 06:21. |
- Copyright 2026 4Tuning