![]() |
Re: Ken Block prezintă Gymkhana 2
ken block + scooby = love, nu am termen de comparatie pentru acest clip:shock:
|
nu am cuvinte ,nu gasesc cuvinte potrivite pt acest clip.magnific
|
bineinteles ca nu e facut cap coada dupa cum spunea cineva mai sus trebuie multe camere si char daca e un sofer profesionist a exersat inainte si cea mai buna filmare a fost montata:D oricum geniale ideile si cu neoanele si cu baloanele:D:D suuper filmuletzul super NO COMMENT
|
superb film:X
|
Da masina da sofer am ramas fara cuvinte stie omu sa conduca nu gluma!!!
|
oare omu asta nu stie sa iasa drept pe o usa?! numa asa intr-o parte?!
cat contrast intre omu astia si aia din filmele cu parcari sau cu intoarceri! wow DOAR RESPECT! :D |
deci e ceva pffuu'...nici nu stiu cum sa zic...deci BESTIAL !!! atat si soferul cat si masina + ca e si filmat extrem de bine si in detaliu'...Bvo!! Felicitari Ken Block!
|
asta cred ca e zeul drifterilor :shock:
mi`a placut la nebunie si filmuletul mai vechi , dar asta parca e si mai si ... bravo lui ! :D |
Cred ca cel mai impresionant moment e acolo la 3:10-3:17 , nici nu vreau sa ma gandesc daca se izbea un pic de un pilon dinala de ancorat ambarcatiunile ce se putea intampla :D oare sa fie cel mai bun pilot din lume ?
|
:shock:MAGNIFIC..........:shock::shock::shock::sho ck:;)
|
La fel de tare ca si primu
|
o adevarata arta...
|
Filmuletul asta imi aduce aminte de "Top Gear" stilul de filmare cu exploziile iar soferul cu "The Stig" e chiar superb :-).
|
SUPERRRRRRRRRRRR .Nu mai am cuvinte . Gata cu japonezii. SUPER TARE .
|
oare cate bari sau praguri sau ceva tot o fi trebuit sa schimbe ... la cate obstacole trecute la limita macar o zgarietura tot a remediat pe acolo ... sunt curios ce si cum ... oricum se vede ca e meserie rau omu ... bravo lui
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:39. |
- Copyright 2026 4Tuning