![]() |
Re: Matiz - BT 13 SKM - Bomba Alba
hmm imi place masina asta si cu imbunatatirile aduse nu mi ar fi rusine sa ma urc in ea:P tine o tot asa skimpy ( vreau sa vad nos pe ea :)) )
|
da` ce mie mi-a fost rusine cand m-am urcat in bertone sau ce? :) :) :)
|
skimp ma referam ca matizul tau nu mai este stoc :D de fapt nu mai este matiz este mini cooper:D
|
skimpy.. ai un but de matiz :)
|
am dat incintele de subwoofer la facut. astept acuma sa vedem ce iese
|
Frumoasa foc buburuza,se vede ca pui suflet in ceea ce faci,bafta multa in continuare:-)
|
De ce nu ii faci si oglinzile ca la Mini Cooper, albe si cu patratele:D daca gasesc o poza iti arat la ce ma refer in caz ca nu stii, cred ca ar merge cu look'ul masini tale si nu ar costa foarte mult.
|
poza te rog
|
3 Attachment(s)
Uite poza..defapt 3 poze:-)
|
skimpy pot sa pun poza aia cu matizu tau tunat de baieti? :lol:
|
Quote:
si Skimpy, daca vreai sa iti colezi oglinzile sa stii ca este nevoie sa le vopsesti, autocolantul nu adera la plasticul ala nevopsit, si ti se va dezlipi. |
pune poza, e funny.
cat despre autocolat, ar fi o idee. nu vopsit. pentru ca, la fel ca si cu aerograful, m-ar durea sufletul sa o vad zgariata. asa, autocolant, nu`i bai. il dau jos, pun altul. si DACA e sa o vand, o dezlipesc si aia e. |
1 Attachment(s)
Si acum imi vine sa rad
|
:)) atunci cautam un photoshopist sa ma rezolve cu cupola, dar m-a rezolvat de tot.
i`ve been pimp`ed >:) |
pai nu m-ai inteles:(...
daca vei lipi direct pe plasticul nevopsit de la oglinzi autocolant, nu va rezista pentru ca nu adera bine, este plasticul poros;). |
| All times are GMT +2. The time now is 06:35. |
- Copyright 2026 4Tuning