![]() |
Re: Cielo Executive (simplu si atat)
Precizare: cauciucurile sunt 195/ 50 / 15 !!! Arata marfa de tot!
|
1 Attachment(s)
Cazu' netu' si de asta nu am pus poza :D Uitati-o... m-am interesat de indreptat... si pot sa spun ca lucururile arata bine...
|
Foarte frumos,sa le stapanesti sanatos:D
|
1 Attachment(s)
Desi un pic cam tarziu.. Mersi Crazy :)
Noutati... am indoit buza de la aripi si cum ma asteptam, a sarit un pic vopseaua, dar macar nu mai atinge... Am avut timp macar ieri sa dau cu vaselina, provizoriu, sa nu rugineasca... Am indreptat jantele, si de atunci am avut timp sa testez masina doar pana la 120 km/h si pot spune ca sunt multumit, volanul nu mai trepideaza deloc :) Sunt in plan, oglinzi incalzite, modelul de pe cielo GLE, cele negre, primite gratis de la silvinho, caruia ii multumesc inca o data si aici :oops: Sa mai pun si o poza, facuta saptamana trecuta, cand, am spalat masina seara si imediat a 2-a zi de dimineata a inceput ploaia :D Apropo...diametrul central de la jante e ceva mai mare decat 'capatul' unde trebuie sa intre... E neaparata nevoie de inele de centrare? |
Quote:
p.s tare rau gardul ala :lol:...cred ca asa scriu si eu in dreptul portilor garajului meu :lol: |
De ce nu ai parcat pe partea dreapta...:twisted::twisted::twisted:
|
E gardul de la vechiul garaj de la Drumuri si poduri :) Cand s-a inceput asfaltarea in C-ta acum ceva ani... strada mea a fost printre primele asfaltate =)) Si legat de atentionare... In trecut, cand erau porti acolo, a cazut una pe un tigan care se suise pe ea si l-a cam aplatizat >:)
Inele de centrare o sa imi caut, dar sincer nu stiu daca voi gasi dimensiunea care mi se potriveste si probabil o sa le fac la cineva... |
ai incercat la Piese Auto?...mi se pare ca sunt cam STAS...:) nu prea difera...
P.S. nu ma injurati daca nu este asa pentru ca eu nu am inele de centrare decat la o pereche de jante, si pe alea asa le-am primit:D... |
Gasesti inele de centrare in functie de butucul rotii si de janta. Cauta la firmele care se ocupa cu jante. Intr-un timp era si pe forum cineva care vindea inele de centrare, prezoane etc... si vezi ca nu sunt chiar "de un suc", parca erau in jur de 60ron setul.
|
Asa stiam si eu, ca nu sunt chiar cat un suc...Poate doar cat unul din ala din cluburile din Mamaia =)).
|
Mdea, faza e alta... am iar o gramada de cheltuieli si vin iar altele... De bine ce am indreptat si echilibrat jantele, pe la 110 tremura iar :| As pune asta pe seama drumului catre liberty parade, unde am luat-o pe un drum plin de praf, noroi etc, de acum sunt vreo 2 degete de jeg pe fiecare janta. Daca mai fac asa dupa ce le spal... le scot si le dau dea dura la vale :twisted: Si legat tot de drumul ala... cielito s-a comportat extraordinar cu 4 persoane in masina (eu si 3 fete)... Ma amuzam teribil cand ii vedeam pe prietenii din fata (cu un jetta) cand se dadeau jos din masina sa nu atinga la damburi :-P
In alta ordine de idei...M-am ales ieri cu un parbriz spart, destul de mult si destul de central :) E si o parte comica... zilele astea chiar ziceam prietenei ca vreau sa il schimb ca e zgariat si cu pete pe el si seara reflecta nasol lumina... Dupa ce m-am ales cu spartura... radea de mine... :) Partea buna e cu schimbatul, dupa cum ziceam, dar e si o parte rea: fransiza de 100E la casco,dar totusi bine ca am cascoul platit ca taicamiu zicea sa nu mai facem. Si ma gandesc daca tot platesc acuma banii... Oare nu o merge sa bag la dosar mai multe? Mai am o aripa de pe care se coscoveste vopseaua, mai e o usa cu o zgarietura, etc? :) Sa vedem ce or zice cei de la BCR asigurari ca de cand are masina casco la ei, cam in fiecare an se foloseste =)) |
baga tare cu CASCO...ti s-a intamplat in parcare;)
|
As baga... dar nu am timp... nici acum nu am apucat sa vb cu agenta :) Si ce ma enerveaza ca dupa ce ca mai e si zgariat si imprastie lumina de te doare capu', acum mai e si crapat si din crapaturile alea se reflecta lumina de zici ca nu e adevarat :)
|
banzay esti multumit de stergatoarele alea lame??? ... eu mi-am luat 2 si dupa 3 sapt le-am montat tot pe cele vechi.... sunt tari jantele arata bine in poze... da in realitate cum se prezinta??
|
In realitate se prezinta bine. Din pacate venisera indoite... si am mai bagat niste bani la indreptat... Dar tot tremura volanul dupa 110-120-130, cum ii venea lui... Dar mi-am pus inele de centrare si pot spune ca in sfarsit NU MAI TREMURA :)
Am inlocuit si parbrizul... nu mai sunt zgarieturi pe el si vad in sfarsit drumul :) 450 de lei. Mult, dar sunt foarte multumit. Cum am plecat de la centrul de parbrize, tocmai am luat un bolovan in geam, dar din fericire nu a patit nimic :) Stergatoarele sunt foarte mulumit de ele, chiar daca a sarit o bucatica de plastic de la unul si se cam dezmembreaza. Dar, trebuie sa schimb bratele stergatoarelor pt ca tremura rau, nu au un mers liber si frumos, ci parca sar :) Am masina zgariata si vreau sa o vopsesc pe casco, dar nu ma pun de acord cu taicamiu... ca de... masina e pe numele lui... nu il costa nimic, banii ii pun toti eu, dar el nu si nu :) |
| All times are GMT +2. The time now is 11:09. |
- Copyright 2026 4Tuning