![]() |
Re: Tuning Day - IASI - 13 & 14 Iunie 2009
UPGRADE:
INSCRIERILE PENTRU DRIFT, TUNING SI SOUND SUNT GRATUITE !:D |
2 Attachment(s)
Update.
|
update si eu
|
Dar nu te supara !
Ai mai citit cumva titlul topicului(facut chiar de tine), asa in ultima vreme? Ce se cheama: ''update si eu'' ? Daca vrei sa-ti prezinti masina la eveniment , esti invitatul meu special , pana atunci drum intins iti doresc si numai bine! |
skimpy,nu este nevoie sa pui lista pe prima pagina.Cei interesati stiu sa o gaseasca.
Plus ca este facut topicul de anuntare a evenimeltului pe prima pagina a forumului. Detaliile suplimentare le gasiti AICI Cei care vor sa vada update la listele de preinscriere sa se uite acolo,le veti gasi doar acolo. Va asteptam:!: |
Hot news:
Invitatii speciali 4Tuning Drifters HAI & KNS vor face si "Drift Taxi". Asta inseamna ca doritorii vor achita o suma modica pentru o tura intr-una din masinile celor de mai sus. |
ooooooooo inseamna k o sa fie ceva special :X
|
mai sus imi spuneati sa fac update in primul post, acum nu mai e bine :)
oricum, e un topic facut din proprie initiativa, pentru ca am vazut ca, la momentul respectiv, nu zicea nimeni nimic. stiu despre event din: May 15 2009, 11:26 AM de la tim, de pe tuiasi. de aici => ca acest topic va ramane unul neimportant, unde fiecare va posta vis a vis de acest event. detalii si raspunsuri de la "oficiali" le primiti AICI !!! |
In proportie de 80% suntem siguri ca o sa ii avem alaturi de noi si pe cei de la GTT Brasov in calitate de invitati speciali.D-nul Onofrei va veni cu 3 masini:
-Porsche -Nissan 350Z (la care s-au mai adaugat muuulte modificari de cand a venit la Provindenta la Tuning Time) -Nissan s14 (masina luata special pentru drift) |
doamne ajuta sa fie soare. ca de piste ude nu se pune problema, multi vom saliva pe-acolo :D
|
Quote:
Ps eu am venit cu ideea si vreau sa fiu primul pe lista |
:))) bine gandit andrey_20052002 cred k sunt ceva doritori sa mearga k taxiu lui HAI si a lui KNS
|
Nu tine de noi,veniti sambata de dimineata si vedem ce se poate face la fata locului.
|
asai cocaine.. la fatza locului se fac toate :D
|
2 Attachment(s)
Update.
|
| All times are GMT +2. The time now is 22:54. |
- Copyright 2026 4Tuning