![]() |
6 Attachment(s)
sunt pe interior facute negre pe afara am facut pleoape
acum am terminat de pus ledurile, ma duc sa fac poze Le:Am pus Leduri in interior si faruri Si am mai lasat-o umpic de spate Nu va luati de farul ala acum il repar:D |
Re: Machete in lucru - 3Mi_wrc
arata bine...chiar mai bine decat ferrari...e welly 1.32 macheta?bafta in continuare
|
Da e e welly 1.32
|
3 Attachment(s)
:lol::lol: Just4fun :lol::lol:
|
asta e ceva unic:D.......e super ideea;)......felicitari si bafta in continuare;)..
|
3 Attachment(s)
Pareri:-? ???....
|
dragut...
dar totusi, pe mine nu ma atrage... [parerea mea] golful e o masina faina... merg multe idei pe ea, ceea ce ma deranjeaza e ca i.ai infundat 'caile de respiratie' ... o fi ea masina 'electrica' [ne.ai aratat mai devreme] dar pana ce si aia are nevoie de aerisiri. in legatura cu marginea aripii fata, mai exact trecerea de la margine la partea de jos a pragului fata: mi.ar fi placut sa nu fie asa curba; si botul mai putin 'plat' daca pot spune asa. nu.ti stiu planurile pentru el, dar iti amintesc ca la welly e foarte usor sa faci si bodykit, evazari si altele de genul pentru ca rotile sunt pe ax, se pot pune distantieri. spor in continuare si tine.ne la curent ! |
Pai la bara fata era de forma asa si cred ca o sa fac cumi zici tu! ca nici mie nu prea imi place asa:P
Si planurile sunt cam asa: -Sa termin bodykit-ul; -Sa ii pun nujte jante mai maricele; -Sa o vopsesc (megru mat cred); -Niste "neoane" exterior; -Leduri in interior si faruri; Si cam atata..... |
3 Attachment(s)
vor urma poze mult mai clare:D
Pana atunci parere:-? ??? |
Cam urat... :( Era mai frumos stock. Parca nu exprima nimic cand te uiti la ea...
|
Sincer, e pilaf. In afara de vopseaua aplicata aiurea, nu sunt bine proportionate spoilerele cu jantele...... yuk
|
3 Attachment(s)
:arrow::arrow::arrow::arrow::arrow:
|
cam astupat spoileru ala fata ori ce ai face tot nu e ce trebuie are nevoie de 1-2 aerisi macar
|
5 Attachment(s)
.................................................. .................................................. .....
|
mai frumos era macheta la fel , masina la fel ...:) oricum felicitari :)
|
| All times are GMT +2. The time now is 22:09. |
- Copyright 2026 4Tuning