![]() |
beee solenta 55AMG :D :D :D
|
da nici nu se mai pune in discutie, cu slz 55amg sigur o agati din start!
ii zici cu o mana pe geam, auzi.. papusa... ia vezi ce scrie in spate! hahahahah :D |
Hmmm!
Caut si eu o tipa care vine mereu la \"intalniri\"! Are un Daewoo Lanos argintiu!Sta undeva pe Banu Manta!Daca aveti ceva detalii...........va astept cu un raspuns! Thank's PS: de fapt sunt 2 tipe(surori) :shock: :shock: :shock: |
1 Attachment(s)
Have you seen this girl ?
Daca ma poate ajuta careva eu caut gagica cu curu asta superb... :) |
da cre k stiu eu ceva ... :roll: :roll: :icon_kiss
|
Re:
Quote:
|
si io vreau benzina ieftina :wink:
|
Terminati mai \"insuratilor\"!
Coobra cu nevasta,Bishop la fel.........ce altceva sa vreti decat benzina ieftina??? HEHEHEHEHE :lol: :lol: :lol: Aveti grija mai baieti ca benzina trebuie sa fie de calitate ca altfel se duce dreacu injectoru(sau carburatoru.........depinde de posibilitati :lol: )! Si ca sa afli ce benzina e cea mai buna,trebuie sa le incerci pe toate nu? :wink: :wink: :wink: PS: Cred ca benzina scumpa,e cea mai buna :lol: :lol: :lol: ! Mai ales cand alergi cu masinile dupa Daewoo Lanos :twisted: :twisted: :twisted: Nu Bishop? |
Corect! :D ... nu mai zi la nimeni ca poate suntem filati :P
|
Vreo veste ceva de la sala?
Hai Bishop! |
Mario, ca sa stii tipa cu Lanosu` se numeste Ema.
|
Multumesc mult Cata!
Alte detalii ceva ai?O cunosti? |
maryo... le-am vazut azi la victoriei :lol: ( iar )
next time when i am with you... just tell me and i'll speak with them :lol: :lol: |
Mda o cunosc oarecum, e verisoara unui prieten.
Am si numaru ei, da` dup-aia imi sare in cap :D :chainsaw: :headache: |
mai fetele astea doua nu veneua si mai de mult cu un astra hatchback rosu ? de se tinea WAY (astra) dupa ele ?
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:46. |
- Copyright 2026 4Tuning