![]() |
mama ce bine ar fi mai Gabitzu.........uite asa mai raman si eu singura......hai ca de abia astept sa vb cu Ford sa vedeti cand va intalniti cu aia mica a lui Santos.......ca uite asa poate raman si eu singura cu Raducu.......ca de la Iasi tot am asteptat momentul asta..... :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:
|
stai linistita...dinn cate cunosc eu ford nu da vrabia din mana...pe cioarade pe gard :lol: ...da io n-am , asa ca imi permit :lol: :twisted:
oricum, nu facem nimic rau...o pregatim nitel pt curse...s-o ia pe ulei, ca are inertie mai mica... :lol: |
cam asa ziceam si eu mai Gabitzu.......dar chiar arat eu a vrabie?... :roll: :roll: :roll: :roll: .........
|
aaaa....si am uitat.....sper ca ii bagi Motul......ca sa fuga mai bine..... :lol: :lol: :lol: :lol:
|
pai nu ti-am zis, 300v? bagam 20w50, esteric, iti dai seama ce frecarea naibii o sa fie acolo..si sa nu existe pericol de gripaj :lol: ..oricum pistoanele sunt forjate..da problema sunt camasile, ca-s romanesti, si mi-e sa nu plezneasca ... :twisted: :lol:
|
corect Gabitzu......va trebui studiata foarte in amanunt problema tocmai pentru a optimiza frecarea........si a nu avea probleme la linia de sosire..... :lol: :lol: :lol: :lol:
|
stii care e problema cu finishul? ca noi nu facem pe 400 sau 1000m, cum se afec..noi avem circuit, sau MilleMiglia, cum preferi :lol: ..maraton...LeMans 24h, noi numai cu d-astea umblam..testam rezistenta...nu ne multumim cu putin..si motulu( e de soi), e printre putinele care pot sustine performantele astea si reazista la uzurile astea..la rece..o pelicula groasa, rezistenta..iar la cald..o pelicula subtire, dar la fel de rezistenta..sa nu pricinuim pagube...
|
acu ai aflat si tu mai Gabitzu de ce sunt eu cu Ford......ca are o rezistenta de invidiat.......mai ales la probele de 24 ore.......sau mai mult..... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :wink: :wink: :wink: :wink:
|
pai normal..daca ne-am pregatit impreuna... :wink: :lol: ..deci iti dai seama de ce suntem in Lotu Olimpic... :lol: :wink: :twisted:
|
Re:
Quote:
cine`i cioara :)) ?? :?: |
:lol: :lol: bytzule ... asa fel ma ? :P fara pic de rusine ?
ce texte... ce comparatii ... :) si deci , fordule ? batem palma ? facem schimb ? asa ... de verificare .. :lol: |
Frate daca sunt si ele de acord facem . . . . poate un grup de 4 :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
|
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
sigur ... hai c`o sun s-o intreb |
ia zi Raducu.....ai sunat fata?....ce a zis?.....ca eu una sunt de acord.... :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:
|
moaaaaaa primul gangBang oficial 4tuning :)))))))))))))))))))))))))))))))
|
| All times are GMT +2. The time now is 03:27. |
- Copyright 2026 4Tuning