Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Coltul incepatorului (https://forum.4tuning.ro/382-coltul-incepatorului.html)
-   -   unpic de ajutor ... (https://forum.4tuning.ro/382-coltul-incepatorului/12527-unpic-ajutor.html)

Motor 15-03-06 17:19

Re: unpic de ajutor ...

ce difuzor imi recomandatzi.....in jur de 5 mil :lol:
12' sau 15'

ReLLaXX 15-03-06 22:44

steaua 23... Afisajul ala se stinge pana la urma. Nu prea are sanse sa iti consume singur bateria decat daca nu cumva ai intreadevar alti consumatori in masina.

quick_5hifter... Portul este, asa cum iti spune si vpower16v, prea scurt. Incearca sa mergi pe o solutie tip slot. S-ar putea sa fie mai usor de realizat, chiar daca nu pare.

Motor... Directed 15" vs Magnat 12" nu e o comparatie corecta. Parerile sunt impartite dar intreadevar dau si eu puncte in favoarea Directed d.p.d.v. pret/calitate. Mai ales la modelele recente.

77aty 16-03-06 19:55

"E normal ca afisajul la condensator sa stea aprins chiar si cand motorul e oprit ?"

Problema mea este exact invers: E normal sa se stinga afisajul de pe condensator in timp ce merge ampliful cand motorul este oprit? sau este asa facut sa nu consuma prea mult daca motorul este oprit?

GYM 16-03-06 20:00

Quote:

Originally Posted by 77aty
E normal sa se stinga afisajul de pe condensator in timp ce merge ampliful cand motorul este oprit? sau este asa facut sa nu consuma prea mult daca motorul este oprit?

Din punctul meu de vedere este normal, si la mine este la fel ! :)

Motor 18-03-06 21:19

Despre Pioneer ts-w306dvc ce ziceti???
ar merge mai bine ca magnatu??? sau Directedu ?

sau zicetzi un difuzor care sa mearga super si la un pret mai rezonabil:cry: ...in jur de 5 mil

Motor 18-03-06 22:46

de atzi fii in locul meu ce vatzi lua dintre :

Pioneer ts-w306dvc
DIrected 215d
JL 12' modelu ala argintiu
Spinner 12' seria M
Sony Xpload 12' modelu ala argintiu
Hertz 12'

sau EUROTEC 12' :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

bad_boy2k 18-03-06 23:25

io zic sa deschizi un topic nou daca vrei sa faci comparatii...
ontopic : afisajul si luminile unui condensator cred ca sunt alimentate chiar de catre el, astfel ca at cand ii opresti alimentarea ele vor functiona pana la golirea condensatorului
offtopic : JL fara discutie din mai multe pcte de vedere...cel argintiu e probabil din seria W3v2,nu?

salutari la toti!

Motor 18-03-06 23:39

jl 12w1v2 sper sa nu ma insel :-) dar asta ii

bad_boy2k 19-03-06 00:04

bun si ala
indiferent de serie din cele de mai sus numai JL si Hertz merita mentionate.
io, personal, merg pe JL ca imi plac mie. tu mergi pe ce iti place tie. asculta si alege.
la "vrajitori" ai JL si saxo te ajuta cu Hertz.
salutari

77aty 19-03-06 14:21

Referitor la condensator: problema la mine este ca cand motorul este oprit si merge muzica, deci ampliful functioneaza dupa 2-3 minute se stinge afisajul de pe condensator... asta este ceva normal? Asa este la toate condensatoare?
Motor - eu am avut subul de la Pioneer dar modelul cu o singura bobina, acum am JL 12w12 si pot sa spun ca sunetul este mai placut la JL!

steaua23 19-03-06 17:39

Quote:

Originally Posted by bad_boy2k
io zic sa deschizi un topic nou daca vrei sa faci comparatii...
ontopic : afisajul si luminile unui condensator cred ca sunt alimentate chiar de catre el, astfel ca at cand ii opresti alimentarea ele vor functiona pana la golirea condensatorului
offtopic : JL fara discutie din mai multe pcte de vedere...cel argintiu e probabil din seria W3v2,nu?

salutari la toti!

ai perfecta dreptate ... :D asa e si la mine ... se stinge dupa cate ore de nefunctionare a masinii :) .

Motor 19-03-06 21:54

Quote:

Originally Posted by 77aty
Referitor la condensator: problema la mine este ca cand motorul este oprit si merge muzica, deci ampliful functioneaza dupa 2-3 minute se stinge afisajul de pe condensator... asta este ceva normal? Asa este la toate condensatoare?
Motor - eu am avut subul de la Pioneer dar modelul cu o singura bobina, acum am JL 12w12 si pot sa spun ca sunetul este mai placut la JL!

ms pt sfat.......si io ma gandeam ca jl.......da mai bine

alte pareri ??????????

blak 21-03-06 06:30

12'=JL ar merge toata lumea cred
15"=215D de la directed....
Din cele 2 as merge pe Directed 215d .. difuzor mai mare ..disloca o masa de aer mai mare...
Deci in concluzie Directede de 15"........

Motor 21-03-06 06:33

ms de sfat blak

GYM 21-03-06 12:24

Si eu zic tot Directed de 15'..:)

All times are GMT +2. The time now is 17:59.

- Copyright 2026 4Tuning