![]() |
Re: Nexia - Under construction
faina faina nexia! chiar arata f bine...bravo si la mai mare...ce motor ai pe ea acuma?
|
Quote:
|
pentru stergator poate te inspiri de la Olcit.. sau Mercedez, ca erau unele modele doar cu un singur stergator...
|
am gasit si eu firma aia de plusare. esti multumit de calitate? cat te-a costat si cat a durat? ai trimis bordul prin posta?
|
Ala de oltcit nu ramane pe mijloc.Multumit de plusare.Vreo 4,5 milioane a ajuns cu tot cu transport prin curier.A durat cam o saptamana
|
sint nou pe aici, am un cielo din 95, pina acum din ce am vazut , a trebuit sa ma duc la dentist ca am ramas cu gura cascata.felicitari si la mai mare.
o rugaminte....ce parere aveti daca as cumpara nexia din anglia si sa pun pe cielo meu , am citit ca alea au abs, air bag si scaune de opel iti multumesc pentru ce faci. apropo se gasesc piese pentru cielo mai ieftin pe la voi |
5 Attachment(s)
Chiar eu mai am 3 nexii de vanzare.Cu abs,air bag...1000
Intre timp s-a montat toba intermediara dar galagia a ramas aceeasi.As fi norocos sa ma intorc din concediu si sa fie certificatul tot la mine. |
Bravo! Ai muncit la ea si se vede asta!... dar eu zic ca ai putea sa-i evazezi aripile pe spate sa intre roata frumos sub ele!
|
Quote:
|
Ce tip de intermediara e aceea ? Si ce pret daca ai luat'o de noua?
|
Pot sa te rog si eu ceva? :) Zi-mi si mie pe unde sunt surubele ce tin bordul? Vreau sa il dau si eu jos si sa il duc la tapitat si sa fiu in tema :)
|
Quote:
|
3 Attachment(s)
Am rezistat.Pfiuuu 1600 km fara probleme.
|
Bravo Rik :) Faci treaba buna!
@Sultanu: Desi cam tarziu...Multumesc! la matiz am scos imediat bordul, dar aici nu gasisem toate suruburile :| |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 12:55. |
- Copyright 2026 4Tuning