![]() |
Re: intalnire oltcit craiova!
eu am avut o saptamana incarcata la maxim,si din aceasta cauza nu am putut sa aflu dfin timp de intalnire.sper ca la urmatoarea sa se gaseasca o modalitate de a fi anuntat !
|
Quote:
|
Quote:
|
duminica in parcare la kaufland la ora 20:30 intalnire Oltcit Rally Team. la intalnire se va dezbate participarea clubului "Oltcit Rally Team" la vtm-ul de la bucovat. prezenta obligatorie...
|
Quote:
|
Quote:
|
Īmi pun şi eu parasolar :peace:
|
Quote:
|
hai sa nu ne mai certam pe lucruri inutile,pana acum au fost prea putini interesati sa faca ceva..acum se gasesc multi cu idei ..... parerea mea este ca daca pana acum ati tacut din gura...ar fi cazul sa continuati sa o faceti...ca va sta bine....vreti sa spuneti ceva ? dece nu va prezentati si voi la intalniri? sau ce credeti ca un club se face peste noapte? ca este o joaca de copii? va inselati .... daca vreti sa ramaneti "inca un posesor de oltcit pe centru " n-aveti decat,noi cei care am pus lucrurile in miscare se pare ca vrem sa aratam tuturor ca oltcitul n-a murit ... si n-o sa moara niciodata! Asta-i pasiune nu un nume.
|
Quote:
|
deci clar pentru toata lumea!!! azi la ora 19:00 toata lumea ADUNAREA...in parcul Puskin!!! :twisted:
|
vere poi hotarati'va...ori la 7 in puskin ori in parcare la kaufland ora 21 sau ora 20...deci...?
|
Nu mai bine stabiliti o data EXACTA intr-un loc EXACT? citesc pe aici 15 dati si 15 locatii...stabiliti o zii anume (ex:vineri) si o ora in care sa fie libera mai toata lumea...(ex:6-7 seara)
|
Pana la urma care se intalneste unde si cand? Deja am ametit :)
|
Ora 17, īntālnirea Oltcit īn Puskin. Ora 21, īntālnirea 4TuningRO la Kaufland. E simplu, pentru cine vrea să citească ! |
| All times are GMT +2. The time now is 14:01. |
- Copyright 2026 4Tuning