Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Alte discutii Oltcit (https://forum.4tuning.ro/321-discutii-oltcit.html)
-   -   intalnire oltcit craiova! (https://forum.4tuning.ro/321-discutii-oltcit/125087-intalnire-oltcit-craiova.html)

donbaxter 23-06-09 16:38

Re: intalnire oltcit craiova!

eu am avut o saptamana incarcata la maxim,si din aceasta cauza nu am putut sa aflu dfin timp de intalnire.sper ca la urmatoarea sa se gaseasca o modalitate de a fi anuntat !

DJ-01-CEW 24-06-09 09:52

Quote:

Originally Posted by donbaxter (Post 2431308)
eu am avut o saptamana incarcata la maxim,si din aceasta cauza nu am putut sa aflu dfin timp de intalnire.sper ca la urmatoarea sa se gaseasca o modalitate de a fi anuntat !

dar poate stiai de cea de la 7 din puskin

donbaxter 24-06-09 14:53

Quote:

Originally Posted by DJ-01-CEW (Post 2433021)
dar poate stiai de cea de la 7 din puskin

nope..nu stiam....gabi RSG iti poate confirma faptul ca am avut o saptamana incarcata. inteleg ca era de datoria mea sa apar pe acolo dar deh...shit`s happen!!

Oltcit Rally Team 26-06-09 08:35

duminica in parcare la kaufland la ora 20:30 intalnire Oltcit Rally Team. la intalnire se va dezbate participarea clubului "Oltcit Rally Team" la vtm-ul de la bucovat. prezenta obligatorie...

DJ-01-CEW 26-06-09 08:52

Quote:

Originally Posted by Oltcit Rally Team (Post 2438872)
duminica in parcare la kaufland la ora 20:30 intalnire Oltcit Rally Team. la intalnire se va dezbate participarea clubului "Oltcit Rally Team" la vtm-ul de la bucovat. prezenta obligatorie...

eu zic sa se face asa.....oltcit team-90%(cei care nu se dau) si oltcit rally team restu care isi rup masina in doua.eu consider ca numele nu este potrivit pentru clubul asta.oltcit team e de ajuns.

Laure2fast 26-06-09 08:58

Quote:

Originally Posted by DJ-01-CEW (Post 2438908)
eu zic sa se face asa.....oltcit team-90%(cei care nu se dau) si oltcit rally team restu care isi rup masina in doua.eu consider ca numele nu este potrivit pentru clubul asta.oltcit team e de ajuns.

adica decat noi 2 sa avem cu rally ? :lol: :lol:

Gabi 26-06-09 09:16

Īmi pun şi eu parasolar :peace:

gbry_el_05-RSG 26-06-09 14:25

Quote:

Originally Posted by DJ-01-CEW (Post 2438908)

domnu ciprian unde erai cand s-a ales numele clubului? plecat nu? crezi ca pasiunea pt un oltcit o face un nume? daca e rally tu nu faci parte? ca e rally? sau tre sa afcem un club separat pt tine oltcit team? parerea ta...nu e si parerea celorlalti. daca vrei oltcit rally team bine daca nu asta e. altu nu mai facem.

donbaxter 26-06-09 20:17

hai sa nu ne mai certam pe lucruri inutile,pana acum au fost prea putini interesati sa faca ceva..acum se gasesc multi cu idei ..... parerea mea este ca daca pana acum ati tacut din gura...ar fi cazul sa continuati sa o faceti...ca va sta bine....vreti sa spuneti ceva ? dece nu va prezentati si voi la intalniri? sau ce credeti ca un club se face peste noapte? ca este o joaca de copii? va inselati .... daca vreti sa ramaneti "inca un posesor de oltcit pe centru " n-aveti decat,noi cei care am pus lucrurile in miscare se pare ca vrem sa aratam tuturor ca oltcitul n-a murit ... si n-o sa moara niciodata! Asta-i pasiune nu un nume.

Laure2fast 27-06-09 16:24

Quote:

Originally Posted by donbaxter (Post 2440594)
hai sa nu ne mai certam pe lucruri inutile,pana acum au fost prea putini interesati sa faca ceva..acum se gasesc multi cu idei ..... parerea mea este ca daca pana acum ati tacut din gura...ar fi cazul sa continuati sa o faceti...ca va sta bine....vreti sa spuneti ceva ? dece nu va prezentati si voi la intalniri? sau ce credeti ca un club se face peste noapte? ca este o joaca de copii? va inselati .... daca vreti sa ramaneti "inca un posesor de oltcit pe centru " n-aveti decat,noi cei care am pus lucrurile in miscare se pare ca vrem sa aratam tuturor ca oltcitul n-a murit ... si n-o sa moara niciodata! Asta-i pasiune nu un nume.

tu la cine te referi cand zici ca nu se prezinta la intalniri???

electric_style 28-06-09 14:51

deci clar pentru toata lumea!!! azi la ora 19:00 toata lumea ADUNAREA...in parcul Puskin!!! :twisted:

DJ-02-EBW 28-06-09 16:13

vere poi hotarati'va...ori la 7 in puskin ori in parcare la kaufland ora 21 sau ora 20...deci...?

Danutz Bratosin 28-06-09 16:46

Nu mai bine stabiliti o data EXACTA intr-un loc EXACT? citesc pe aici 15 dati si 15 locatii...stabiliti o zii anume (ex:vineri) si o ora in care sa fie libera mai toata lumea...(ex:6-7 seara)

ashesofpain 28-06-09 16:46

Pana la urma care se intalneste unde si cand? Deja am ametit :)

Gabi 28-06-09 16:48

Ora 17, īntālnirea Oltcit īn Puskin.
Ora 21, īntālnirea 4TuningRO la Kaufland.

E simplu, pentru cine vrea să citească !

All times are GMT +2. The time now is 14:01.

- Copyright 2026 4Tuning