![]() |
Re: Acesta este noul BMW Seria 5 GT!
O fi el bmw..da arata ca dracu. E cel mai urat bmw pe care l-am vazut.
|
De ce or fi pus poze si cu "designerii" la lucru? Nu le e frica ca poate ii linseaza vreun fan mai nebun? =))
|
pacat de interiorul ala frumos si de motorizari ca designul exterior te duce cu gandul la o chinezarie infecta...
|
e60 va ramane SERIA 5 DE LA BMW si dupa parerea mea ultima!!!
Aceasta noua serie de 5-ar deja nu mai are nicio treaba cu limuzina aia de care stia toata lumea!!! E practic un X6 coborat pe asfalt!!! Pacat de interior cum s-a mai zis insa pacat ca se distrge un MIT prin caroseria asta si anume acela ca:" SERIA 5 de la BMW este o ADEVARATA limuzina SEDAN" |
se pare k dupa renault si ford a intrat si bmw in clubul celor kre strica spatele unei masini......n-ati nimerit-o:drunk:
|
Quote:
|
spatele e odios, in rest e ok
|
Quote:
|
Mie unul chiar imi place cum arata, doar experimentand putem progresa!:)
|
mai bine faceti un sondaj in alt topic daca va place acest bmw...
Eu unul cred ca este printre cele mai urate masini EVER! No offence, dar este o hidosenie! |
Quote:
Despre aceasta masinuta , cam urata , din pacate foamea de bani ii strica si pe cei de la BMW. |
spatele e urat rau.... in rest e ok.... probabil o fi o lipsa de idei sau pregatesc ceva nou si experimenteaza piata...
|
The car of the future :D
|
sincer prima fraza care mi-a venit in minte cand am vazut "masina" asta a fost : Nici cal nici magar.
P.S. frumos interiorul. |
Cred ca rade Fisker de ei acuma si cu fundu. Asta e continuarea ideilor lu Bangle, de catre niste copii ucenici de-ai lui cred.
|
| All times are GMT +2. The time now is 17:44. |
- Copyright 2026 4Tuning