![]() |
Re: Chevrolet DragRacing - 14 iunie 2009 Satu Mare
Quote:
|
Salut domnilor, daca nu va suparati as dori sa vin si eu din Sfantu Gheorghe cu masinuta mea la expo.
Aici vedeti masinuta: http://www.ktbstudio.eu/tuning/galle...0night-4_r.jpg http://www.ktbstudio.eu/tuning/galle...0night-5_r.jpg http://www.ktbstudio.eu/tuning/galle...0night-6_r.jpg |
Quote:
|
|
In regulament scrie "Usurarea masinii este permisa prin schimbarea unui singur element metalic de caroserie
(portbagaj, capota etc). Masina trebuie sa dispuna de toate scaunele si banchetele prevazute in talon, geamurile nu pot fi inlocuite cu altele din plastic." ce vor face cei care au masini special pregatite pentru un asemenea eveniment care sunt golite cu doar 1 singur scaun? nu vor putea participa? :shock: |
vor participa, s-a creat o grupa speciala.. scrie in regulament se cheama TEST .. si in aceasta grupa vor intra masinile care nu se incadreaza din punct de vedere tehnic la categoria street iar pilotii masinilor nu detin licenta de pro.
Ulterior s-a hotarat ca sa se faca o derogare de la aceasta regula pentru unele masini mai speciale din punct de vedere tehnic, masini care sunt capabile sa faca fata categoriei pro, astfel incat la verificarea tehnica va exista probabilitatea ca acestea sa urce in categoria PRO ... daca mai sunt intrebari .. va stau la dispozitie.. Cu respect, Sandu |
Prin aceasta derogare sa inteleg ca masinile care sunt stock la motorizare(fara nos, turbo montat ulterior sau altele) iar masina e golita de bancheta scaune etc intra tot la categoria TEST ? (sunt un pic confuz :-P)
|
derogarea se va face pentru acele masini care sunt capabile sa faca fata categoriei PRO.
deci un logan stock cu bancheta si scaun dreapta scos sigur n-o sa intre la PRO.. Acest lucru va fi comunicat concurentului in momentul verificarii tehnice. Deci o masina golita .. si daca este doar scaunul dreapta.. TEST .. |
Care va fi programul zilei de duminica? La ce ora vor fi drifturile?
|
Quote:
|
Am citit ceva in regulament .. in legatura cu rotiile
Ca trebuie sa ai rotiile din talon sau ceva de genu .. Adica nu pot sa folosesc alte roti mai mici (pe spate in cazul meu)? |
Si din cite stiu eu nu ai voie pe slicuri ,plexiglas ,masina usurata interioare smd ,trebuie sa fie stok sa poti participa la street .
Deci am sa fiu prezent cu 2 masini :D |
Quote:
|
un program ceva :???::?:
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 12:38. |
- Copyright 2026 4Tuning