Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Dacia (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia.html)
-   -   AB 05 M L W - topic nou - (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia/124831-ab-05-w-topic.html)

flocea_ro_ab 01-09-09 20:47

Re: AB 05 M L W - topic nou -

Quote:

Originally Posted by Muttley (Post 2603728)
Nu stiu ce nu ti-e clar.
AB 05 MLW scrie la titlu. Te bati cu pumnu-n piept ca ai inversat niste serii de bloc motor. N-am timp si nici chef sa ma uit in legislatie dupa sanctiunile practicate-n cazul savarsirii de falsuri in serii auto, da' indraznesc sa presupun ca-s nasoale si contin undeva in enunt cuvantul "inchisoare".
Trag linie la ce am scris pana acum si rezulta ca esti tolomac.

Apoi obisnuiesti sa musti.

Astea doua impreuna, adica tolomac + dracos = inocent.

Convine argumentatia la tine?

daca ti-as raspunde pe limba mea te-ai supara. asa ca nu te bag in seama.
alti au facut chesti mai mari.. si nu sa intamplat nimic. iar tu aici bagi mana.. in fine..

flocea_ro_ab 01-09-09 21:10

se referea ca toti is zmei ca mine.. tu ce ai face ti-ai omologa 1.6 ? sau ai bani? da-mi bani sa il omologhez, de asigurare mai mare si il omologhez maine.

popasan 01-09-09 21:15

Quote:

Originally Posted by flocea_ro_ab (Post 2603814)
se referea ca toti is zmei ca mine.. tu ce ai face ti-ai omologa 1.6 ? sau ai bani? da-mi bani sa il omologhez, de asigurare mai mare si il omologhez maine.

Pai dc ai pus de 1.6? nu se mai gaseau de 1.4, sau nu le mai gasesc piese pentru motoarele de dacia? "da-mi bani sa il omologhez, de asigurare mai mare si il omologhez maine." da dc sa dau eu bani, cine vrea sa de-a numa liniutze? cine vrea sa mearga mai tare?(dar tot degeaba) eu ma descurc si cu motoru de 1.4

b08ygs 01-09-09 21:17

Quote:

Originally Posted by flocea_ro_ab (Post 2603814)

tu nu ai inteles esentialul din ce c....t mancam noi aici, sunt unele lucruri care nu le spui si te lauzi cu ele pe un forum PUBLIC, pentru ca e PUBLIC asta inseamna ca oricine vede retine si se duce vorba mai departe si ajungem noi daciotii sa fim vazuti ca ultimi prosti si daia exista ARR pe strazi, din cauza la oameni ca tine care fac magarii dastea si se mai lauda cu ele pe un forum PUBLIC

esti mic..... pacat...

flocea_ro_ab 01-09-09 21:17

no las ca ata e sport ma. amea nu e..si tu ai chiuloasa dinaia smechera supape.. dealea dealea.. :) cum sa nu te descurci..;))

popasan 01-09-09 21:20

Quote:

Originally Posted by flocea_ro_ab (Post 2603834)
no las ca ata e sport ma. amea nu e..si tu ai chiuloasa dinaia smechera supape.. dealea dealea.. :) cum sa nu te descurci..;))

Ce am si eu nu stiu???:?: mai putine kg sigur am:-)

flocea_ro_ab 01-09-09 21:21

hai nu te scoate acuma..;)) o cv in 5 tr cine are?

flocea_ro_ab 01-09-09 21:37

ai vrea tu.
de ce nu am presiune de ulei la cald. cand ii rece am si cand se incalzeste motoru mi se arind becurile la relantiu.

rasta_boy40 05-02-10 22:03

Quote:

de ce nu am presiune de ulei la cald. cand ii rece am si cand se incalzeste motoru mi se arind becurile la relantiu.
Ai destul ulei?Ce ulei bagi?Acelasi lucru l-am patit si eu pana cand m-am hotarat sa ma trag de buzunar si mi-am pus elf m20-w50 si nu mai are nici o treaba.Sper ca ti-am fost de ajutor:-??

Cheers.

flocea_ro_ab 05-02-10 22:05

am bagat mobil 20w50 si la fel. e gata linia.

popasan 05-02-10 22:08

La ce te astepti:lol:, ai cam mare numaru' la picior si poate aia ii problema.

flocea_ro_ab 05-02-10 22:11

si asta ce ar insemna sa fac? ori sa imi iau altceva mai puternic ori sa imi tai picioru?.....
p.s 45;))

RobertRFG 05-02-10 22:14

Cauzele pot fi multe....
filtru de ulei prost
cuzineti,etc....

All times are GMT +2. The time now is 13:24.

- Copyright 2026 4Tuning