![]() |
Re: Alba Iulia
ok sper sa ajung si eu :| pe jos ca numa peste 1 an jumate imi iau carnetu' :))sper sa fie ceva frumos :D
|
mda am ajuns acolo...si nu era nimeni si nimic :|:(
|
imi pare rau ca nu am ajuns astazi. am vorbit cu o prietena care a fost si am aflat ca pana la urma v-ati strans cativa :-) sa puneti aici si ce ati filmat! hai sa ne adunam sambata viitoare iar.
|
Alba Iulia
3 Attachment(s)
Poze cu AB-05-RSJ :D
|
faina masina. cred ca am vazut-o prin oras. o ai de mult?
|
nu cred ca ii a lui masina :P:rolleyes2
|
Deci pan la urma nu s-a mai organizat nika? Asa-s toti romanii nu-s de cuvant ... Nu ma refer la voi ... Haidi mai puneti masini ... fete ceva ???
|
deci stiu ca seara or fost in parc si or facut burnout si chestii dar am ajuns prea tarziu...am ajuns si am vazut doar "urmele" lasate de acestia :|:shock:
|
Doar Vorba De Toti De Aici Mai Ales De Cei Din Alba ..... In Fine Eu ... M-am Lasat Pagubas ... O Sa Ma Duc La Intruniri Si Alte Chestii In Alte Orase ... Cat Despre Pozele Si Filmul Facut Cu Manta Mea Pana A Pleznit Cauciucul ... O Sa Le Vada Cei Care Le Place Tuningul Si Masinile Nu Cei Care Doar Vorbesc .
|
:| eu sunt fara masina...daca as fi avut as fi venit chiar daca ar fi sa o car in spate....:rolleyes2
|
apropo unde pot vedea filmul?
|
Alba Iulia
1 Attachment(s)
o poza pentru "Bandit" :rolleyes2 :D
|
Burnout-ul a fost super.
|
mercic pt apreciere, oricum am fost placut surprins sa intalnesc in "multimea" care a venit sambata acolo o persoana la care nu ma asteptam :)), cat despre "data viitoare" cine o sa vrea sa vada ... din cati o sa vina se aduna bani si imi cumpara cauciucurile :)) prima data a fost gratis ... asa doar de placere ... cine mai vrea plateste .. ca peste tot .. :P, salutari rspectivei "persoane" prezente
|
ceva poze?:rolleyes2
|
| All times are GMT +2. The time now is 22:54. |
- Copyright 2026 4Tuning