![]() |
Re: O PROFUNDĂ parcare laterală
am ametit :))
|
cata perseverenta! :D
|
of doamne...totusi..macar s-a chinuit putin..eu am vazut blonde care nici makr nu s-au chinuit sa parcheze cum trebuie...au lasat asa jumatate de masina in strada..trist cu astfel de soferi (barbati si femei)
|
A chinuit putin ambreiajuj!!!
|
prosta putin zis ....vai doamne nam cuvinte
|
Quote:
|
Quote:
Iti respect punctul de vedere dar sunt doar partial de acord.:lol: |
deci cred ca sunt femeile atat de slabe la condus in raport cu barbatii....la fel cum sunt si barbatii slabi la facut mancare si curatenie fatza de femei....fiecare sex cu avanatajele si dezavantajele lui!
cred ca sunt mult ami multi barbati care fac accidente grave decat femei care nu stiu sa parcheze dar nu au incidente in trafic!! ar merge lasata mai jos galagia umpic! p.s: andyfoxu postu tau l-am vazut dupa ce am postat...zici cam acelasi lucru...8) |
Quote:
|
Oare cine i-a dat carnetul?...
|
Poate nu e coerent pentru tine, sau poate ca trebuia sa te intreb inainte ce tip de exprimare sa folosesc ca sa ma fac inteles. Ideea e ca nu asteptam un raspuns, ci doar sustineam de ce cred ca, indiferent de activitatea pe care o manifesti, IQ-ul este factorul cu cea mai mare influenta. Sofatul nu face exceptie de la regula, si nici chitara. Bine-nteles, exista activitati care solicita mai multa indemanare decat inteligenta.
|
Blonda la volan !!!....:lol::lol::lol:
|
dute draq...m-a facut oleak sa rad :)))
|
Quote:
|
bravo ei, ca la urma tot a reusit sa faca ceva