![]() |
Re: VW Scirocco R dezvăluit
Pret-ul de lista pentru Focus RS este 33.900 euro, daca Scirocco R se va situa undeva la 5000 euro mai jos, poate ca ii vor incomoda putin pe cei de la ford, totusi nu are lsd, motor mai mic etc. Anyway, real nice VW .
|
Astia-s prosti bah nene?cum sa nu aiba cutie manuala pe asa o masinutza... ?:((
|
ai gresit topicul ?
"Transmisia va fi asigurată fie de o cutie manuală în şase trepte, fie de una DSG cu dublu-ambreiaj şi şapte trepte" scuze de off. |
Quote:
2. Ai condus vreodata un dsg ? Nu o sa mai vrei manuala pe masinu"tz"a. |
Quote:
|
ce e nou la acest sirocco e ca au bagat xenoane :X:X ceea ce ce lipsea la versiunile precedente :D
frumoasa rau masina asta bani sa ai :lol: ca restul vine usor :D |
ce bine arata scirocco inainte...dar acum e si mai frumos...chiar nu ma asteptam sa scoata si modelul r...e crima...face fiecare banut..
|
Foarte frumoasa,si cum spun unii pacat ca nu are tractiune integrala.
Totusi,probabil o sa par noob,dar "R"-ul vine de la Race,Rally? Cum am bani,am mers si am luat una. |
Ce face Focus RS? N-are rivali?:)) Sa iti amintesc ca S3 cu toate ca e premium il zapaceste rau de tot fiind cel mai rapid din clasa asta?! S3 si mai nou S3 cu DSG in 7 trepte 0-100: 5.5s...ce face Focus RS? N-ai cum sa compari 4WD cu FWD fratioare oricat de LSD ar fi acel LSD de pe Focus RS..
|
Quote:
|
Exact asta stiam si eu si urma sa zic de RS3 care va zapacii tot ce misca asa ca...sa nu mai zic de sasiul nou, noul Quattro, DSG nou si multe altele....ahhh si acel motor incredibil de tare de pe TT-RS.... Scirocco R e super tare, chiar mi se pare cel mai bun din clasa sa. Cu adevarat impresionant si optic si tehnologic!
|
Quote:
|
APP, stie careva ce intentii au cei de la VW cu Corado. Ma intreb daca vor scoate o serie noua...cred ca ar rupe:-P
|
superb interiorul...imi place rau volanul:peace:
|
Quote:
Are 305... caluti ;) |
| All times are GMT +2. The time now is 16:00. |
- Copyright 2026 4Tuning