![]() |
mda e adevarat ca nu mai vin a intervenit ceva... destult important.... sji de trist ... nu as vrea sa mentzionez ce ...pt ca nu am primit inca voie de la sonnya ... dupa ce o sa primesc voice o sa va spun care e motivu` :(
|
super marfa poza lu CeReS ... apropo dude ai fost la baneasa?
|
nu si cu toate ca am citit ca a fost cam proasta organizarea , tot imi pare rau
cate Subaru au fost ? |
vreo 3-4 ... cam asa... , peace
|
Vreo 3 albastre si unul alb. De ce nu te-ai bagat Ceres ???
|
am avut o problema si nu am putut pleca din Cta
si oricum nu cred ca aveam sanse in fata lui Andrei ca a participat si la grupa 250-300 hp kiar daca are 400, iar eu doar putin peste 300 oricum distractia conta asa ca imi pare rau ca nu am ajuns poate data viitoare :lol: |
lasa mai stuey ca esti sexxy :P , si esti si fotogenic
|
Daca vei veni data viitoare... plimbi si tu forumisti d'astia care n-au avut pana acu sa mearga intr-o masinutza ca a ta? :) :oops:
|
Re:
Evlsantos...eu faceam altceva, si m-am uitat la camera...si am ramas shokt (asha zici ca-s....) :shock: ...
Dar de poza cu berea ce zicetzi...? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: |
eu de cea cu berea vb... zici ca esti fotomodel :P , chiar ceres... taxezi 100 plimbarea... si sa vezi de nu te faci milionar peste noapte din pacate in lei :P milionar in lei :) , peace
|
Re:
Quote:
PS: EvLSant0S , 100 $ -10 min hahahahaha *pretul nu include TVA |
CereS, leasing se poate? Avans 5 $, pe 3 ani, ee, ce zici? :P :P :D
|
bineinteles
si ca oferta speciala leasing pe 5 ani si avans 0 % :lol: :lol: :lol: hai ca am dat-o in diverse cand vin in Buc pe la legale(ilegale) cu cea mai mare placere :twisted: |
Vezi sa ne scri la catastif ca estem multi !!! :lol: :lol: :lol:
|
ff dragutz din partea ta... dar acum serios... macar 100 de mii pe persoana taxa de benzina , uzura , :P , posibile scaune ude in dreapta :) :) nu vb de mine :)
|
| All times are GMT +2. The time now is 10:20. |
- Copyright 2026 4Tuning