![]() |
Re: Roman
:)) ce bine stai herodot:))
|
Nu vrea sa ma treaca,si am 4 pe semestru trecut,deh daca m-o mancat in c** sa spun eu ca trec,mi-o dovedit ea ca nu trec :))
|
:)) lasa ma ca eu in cl a 10 aveam 8 corigente pe primu si am trecut:P
|
Cu Dumnezeu inainte !
|
bah vlad ... mai cenzureaza si tu frate... ca iti iei warning pentru limbaj neadecvat ! ... "daca mo' mancat in ***" ...
|
Imi cer scuze. Da mai intra si tu pe mess wai :) Cand vii acasa ?
|
Da discutiile despre auto unde's? Povestiti de notele de la sc?
|
Aaa ... bravo aline .. frumos din partea ta ... la 1 pagina de off-topic nu dai warning dar la 2 posturi d'ale mele off-topic mi-am si luat warning ... sau asta e cumva ca m-am luat de varu' tau AndreiCa ...sau cine e baietu' ala ... dar asa e in romania ... totul e pe pile ... ala e nepotu meu .. sau mai stiu eu ce ...deci daca te-ai luat de el .. nu stiu ce iti fac ... aici sunte o comunitate ... toti avem drepturi egale
|
Esti bolnav baiete! Fa-ti un control!Documenteaza-te sau macar citeste forumu si ai sa vezi ca nu am rude in Moldova ! Si te rog pentru o ultima oara foarte insistent sa termini cu fazele de genu asta ! Si e valabil pt toata lumea !
|
Nu sunt bolnav deloc nu mi se pare corect ce faci ... dai warning fara sa dai original post si sa justifici , exact de cand m-am luat de AndreiCa te iei de mine non-stop iar altii care gresesc de 10 ori mai mult nu le zici nimic(in cazul de mai sus , off-topic de o pagina[chat])...vreau sa stiu ce ai cu mine ... dar ne intalnim noi odata si odata si vorbim despre asta ... nu e o amenintare stai linistit.
|
:)) Nu mi-e frica stai linistit! Stiai f bine de ce te-am sanctionat . Nu mai face pe victima ! Continuam pe mess! chiar te rog sa ma cauti!
|
chill people ca inca n-avem temperaturi de 38-40 grade . Vorba de la deko " Frate.... de ce atata vrajba intre voi ? "
|
https://www.youtube.com/watch?v=dLQQ2w-aZNU n-am putut sa ma abtin :)))
|
hahahahahaha .... dutee maaa ... ce fel danseazaaaa doamne :lol::lol::lol::lol: ma ce;i cu asta ... chiar ii din Roman ??? credeam ca numai pe la Caransebes gasesti fenomene d'astea :lol::lol: doamneeee
chiar asa de rau au ajuns romascanii ?!? :lol::lol::lol: doamne .. cum sa canti asa ceva ?!? ...daca ma mai uit de vreo 2-3 ori incep sa-l ador pe guta :lol: inca un film are l-am gasit cu Paulica de la Roman : https://www.youtube.com/watch?v=727Qf...eature=related :lol::lol::lol: |
salzz...caut si eu sa imi cumpar o pisicutza...are cineva de vanzare?? sau cunoaste pe cineva care are? preferabil un 320 sau 325 coupe...:D:D
|
| All times are GMT +2. The time now is 06:53. |
- Copyright 2026 4Tuning