![]() |
Re: Accident teribil în WTCC
Tare rau .. nu am vazut cursa dar filmuletu imi zice tot ... la cate accidente au fost :D trebuia si una sa puna capac...
|
Quote:
|
Cate accidente sau intamplat in 2 minute jumatate:shock:
|
ce de accidente consecutive intr-un timp scurt si ce cauta ala cu saftycar-ul intr-o curba fara vizibilitate pe mijlocu pistei , nu putea sa mearga pe dreapta 50 m si apoi sa treaca pe mijloc , ca sa aiba toti soferii timp sa-l vada
|
Quote:
ON cred ca comisarii de traseu au gresit poate nu au semnalizat ca intra safety car pe circuit totusi viteza bmwului mi se pare cam mare daca i se semnalizase SC |
Mai bn se ducea un roman cu o dacie sii ii dadea ceatza la totzi prostii =)) unu no ramas intreg , e si logic sa anuleze cursa =))
|
dea!! au luat toti permisul in arges!?!
|
Cam prost nenea cu safety car-ul :lol: :???:
|
cum frate sa i se deschida usa la cruze ala..ce masina prastie
|
cam multe accidente:)
|
doamne ce tampiti .. cred ca au bagata piloti fara permis ..
nu cred ca au ce cautat aia acolo .. |
lasati permisele, la aceste curse nu este obligatoriu sa ai permis de conducere. trebuie sa stii regulamentul, nu sa-l cunosti
|
Cel mai vinovat e pilotul care nu a respectat steagul galben care ii impunea sa reduca viteza si a vrut sa treaca inainte de a iesii saftey carul pe pista pt a mai castiga o tura.
Normal ca si saftey carul a intrat la rupere ca sa fie sigur ca ii prinde pe toti sa nu iasa vreunu cu o tura inainte dupa. Parerea mea e ca orice pilot ar fi facut lafel iar saftey carul a facut ceea ce i sa ordonat. Concluzia este una singura: GHINION DE NESANSA!!! |
dar nu s-a anulat nici o cursa. am vazut premierea si si pe site-urile oficiale scrie:
WINNER R1: ROBERT HUFF CHEVROLET ; R2: ALAIN MENU CHEVROLET; CHAMPIONSHIP LEADER: YVAN MULLER, SEAT RACE 2: 1. ALAIN MENU CHEVROLET CRUZE 18 LAPS 2. AUGUSTO FARFUS BMW 320SI 0.351 3. ROBERT HUFF CHEVROLET CRUZE 3.066 4. ANDY PRIAULX BMW 320SI 3.325 5. ALESSANDRO ZANARDI BMW 320SI 16.153 6. GABRIELE TARQUINI SEAT LEON TDI 17.728 7. YVAN MULLER SEAT LEON TDI 19.686 8. ERIC CAYROLLE SEAT LEON TDI 22.425 9. NICOLA LARINI CHEVROLET CRUZE 22.581 10. KRISTIAN POULSEN BMW 320SI 23.297 11. TIAGO MONTEIRO SEAT LEON TDI 28.247 12. JORDI GENE SEAT LEON TDI 29.778 13. JAAP VAN LAGEN LADA 110 34.095 14. LAURENT CAZENAVE BMW 320SI 38.990 15. VIKTOR SHAPOVALOV LADA 110 44.402 16. MARIN COLAK SEAT LEON TDI 52.439 17. FELIX PORTEIRO BMW 320SI 1 LAP 18. JORG MULLER BMW 320SI 1 LAP 19. TOM CORONEL SEAT LEON TDI 3 LAPS |
moama cred ca 5-6 7 masini care au fost avariate din prima tura..:))
si mai erau 18:)) |
| All times are GMT +2. The time now is 20:08. |
- Copyright 2026 4Tuning