![]() |
:lol: ihihihiihh ... e superb. pacat doar ca nu exista!
|
cum sa nu existe :!: :?: :!: e adevarat ca mai dureaza putin , da exista
|
Re:
Quote:
The New Corrado 2Motion Art By Mark Dubeau |
hmmm ... akimoto ... sa recunosti tu despre un model european ca este arta. ntttt.... :twisted: :P rau ai ajuns.
|
mah, ce aveti cu el?, baiatu se tine tare pe pozitie. hai long live japan made cars! :D
|
masina imaginara mai corse
|
acuma serios, nu stiu ce ma determina sa zic asta, dar nu-mi place ceva la corrado2 asta, inafara ca suna bine 400 cp. dak e, ca eu am citit numa articolu ala de pe prima pagina. fie vorba, poate ca e europeana. :D
|
Iti zic eu ce nu-ti place: k nu s-a fabricat pana acum :!:
|
:lol: iti spun si eu ce nu iti va placea la el ... pretul care va fi kilogramic ... adica vei avea nevoie de cateva kg de hartie sa il scrii. :D
|
o sa fie ....
si atunci sa vedeti :!: |
ce? iti cumperi daca iei bacu? apropo ... BAFTA LA BAC !!!!
|
.................................................. .................................................. ...
|
speedy5, te plictisesti rau ?
sau poate is io obosit si, ca de obicei, nu-ti inteleg glumele !? |
:shock: fuuuuuuuuuuuuuck!! ce dracu e cu masina aia ca se cocoseaza toata! si daca pot eu sa raspund pentru akimoto ... \"Nici nu trebuie\" ... el nu raspunde ca ii e lene (prietenii stiu de ce!)
|
a dat si el o tentativa de raspuns , dar vorba lu' nOname , ii era prea lene sa-i si reuseasca tentativa ! :)
intrebarea ti-am pus-o tie pt ca-ti admir masina , da' ca sa nu te oftici , uite , stergem poza ! |
| All times are GMT +2. The time now is 19:13. |
- Copyright 2026 4Tuning