![]() |
Re: E36 - 320i coupe MotorSport
E frumoasa ma, ce sa mai ... bravo arata bine masina, da mi si mie un raspuns la ce ti am scris pe pm fratioru, ms!
|
da-mi un PM cand esti in Giurgiu sa vin sa-ti vad masina
|
cu abs vezi la mufele....am auzit ca se pune rugina si de asta nu iti functzioneaza,:?:iti face figuri sau sa dus de tot???dak iti face fguri ia si scoate mufele si dai cu sprey de rugina....ca o sa'si revina le gasesti la discuri undeva pe acolo..nush sigur(frumos pisicu bafta la el o bara fatza m3 e buna):D
|
Quote:
|
unde ziceati ca sunt mufele alea?! multa lume are probleme cu ABS-u, inclusiv eu :rolleyes2:rolleyes2
|
Quote:
nustiu nici yo nu ma pricep.. daca ne zice si noua cineva... |
2 Attachment(s)
AM SI YO UN FILM!
daca va place mai incarc! :-):D:rolleyes2:idea: |
Frumoasa pisica. Ai facut praf GTI-u ;) E vanos ?
|
Quote:
|
Barosane cit iei cu a 2 in blana ca am si eu un 320i vanos si mai mult de 85 nu iau
Da cred ca am probleme cu Vanosu si nu stiu unde sa-l fac Poate imi dai o idee. Bafta cu masina;) |
sfatul meu.pune stopuri albrosu scoate pleoape.si renunta la evacuarea dtm style canu prea se potriveste in peisaj.in rest e o matza inregula :)
|
Quote:
|
Quote:
|
da-mi si mie un PM cand esti prin Buc. sa ne vedem sa mai schimbam cite o parere
si sa faca si cunostinta 'pisicile':) ca si a mea tot argintie e Bafta cu masina frumoasa rau |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:47. |
- Copyright 2026 4Tuning