Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Discutii generale masini (https://forum.4tuning.ro/27-discutii-generale-masini.html)
-   -   Merită să pui pe parbriz folie cu transparenţă 70%? (https://forum.4tuning.ro/27-discutii-generale-masini/123889-merita-pui-parbriz-folie-transparenta-70-a.html)

FIGHET 30-05-09 00:36

Re: Merită să pui pe parbriz folie cu transparenţă 70%?

SAU MAI EXISTA VARIANTA S A ITI MONTEZI OBLOANE LA GEAMURI .....

KAY_ 30-05-09 01:16

Quote:

Originally Posted by sorin_fabian (Post 2363227)
nu este vorba de iesit in evidenta .. poate ca este chiar invers .. nu prea as vrea sa iasa in evidenta cine este prin masina :D

5% pe spate, 27% geamurile laterale din fata ,cam asta e reteta si nu se vede nimic in masina ,in felu asta mergi cu masina ai si vizibilitate .

sorin_fabian 30-05-09 01:40

in principiu m`am hotarat la ce sa fac .. folie fata - spate 30% opacitate ... sa nu fiu prea dubios

lupanu1 03-06-09 10:15

eu sincer nici folie pe luneta nu mi-as pune :) asta pt siguranta celor din trafic :)

sorin_fabian 16-06-09 00:30

...up

scturoag 16-06-09 02:05

Quote:

Originally Posted by Tzepozzz (Post 2357710)
pai daca erau asa incomode si deranjau, nu mai dadea RAR-ul omologare la folie de nici un fel.
alea pe fata de ce se omologheaza cu 15%?
daca te opreste politia ii spui ca asa e din fabrica :lol:

Crezi ca politistii is asa prosti incat nu isi dau seama daca ai folie sau asa is geamurile din fabrica ?!? ...
1. Se vede cu ochiul liber..
2. In cazul(putin probabil) in care nu vad cu ochiul liber... o sa dea cu o cheie sau cu ceva pe geam sa vada daca ai folie sau nu( stiu 2 cazuri de genu').

Quote:

Originally Posted by DOHC16 (Post 2363077)
dupa lege nu ai voie cu nici un fel de folie pe geamurile din fata ,mai ales parbriz.

Ba chiar ai voie sa pui folie pe toate geamurile in afara de parbriz ! ;)
dar pe fata ai voie mai putin .. nu stiu exact cat ... oricum .. foarte deschise ...
ce le stii tu pe toate...

Quote:

Originally Posted by lupanu1 (Post 2376916)
eu sincer nici folie pe luneta nu mi-as pune :) asta pt siguranta celor din trafic :)

Nici eu nu mi-as pune folie pe masina ... intr-adevar ... imi place foarte mult cu geamuri fumurii ... dar daca vreau neaparat, imi iau masina cu geamuri fumurii din fabrica .. din urmatoarele motive:
1. Folia se zgarie si se dezlipeste.
2. Daca ai folie pe geamuri, vezi putin putin in ceata ... mai ales noaptea ...
3. Probleme cu politia ... asa , daca masina are geamuri fumurii din nu au ce sa iti faca, la folie , DA.

sorin_fabian 20-06-09 11:59

am pus folie pe masina ... 35% toate geamurile .. mai putin parbrizul :D unde am pus decat un parasolar din folie ... concluzia este: periculos sa pui folie pe parbriz !! (revin cu poze)

TRX 20-06-09 12:51

Am votat NU pt ca.
1. Te va incomoda
2. Vei avea probleme mari
3. Curiosii oricum vad si prin folii cu transparenta 5% ;) (Demonstrabil)

sorin_fabian 24-06-09 10:06

e clar ... sa pui folie pe parbriz devii kamikaze si in acelasi timp esti pericol public ... daca ziua sa ziceam ca mai merge , seara in schimb esti direct chior :D ... asa ca folia pe parbriz ramane pt masini de show, prezentare etc ... orice numai strada nu !

xht20 24-06-09 11:20

foarte bine procedezi, folia pe parbriz nu are ce sa caute in trafic:-P

MadMike89 24-06-09 15:57

Spune`mi si mie rostul foliei pe parbiz? adica pe INTREGUL parbriz, in cel mai rau caz poti pune in partea de sus pentru a imbunatati vizibilitatea cand este soare puternic, dar in orice caz nu pe toata suprafata parbrizului

1) foarte LEGAL nu este...
2) Poti deveni un risc pentru restul participantilor la trafic noaptea
3) Sper ca nu porti ochelari, sau sper ca stai foarte bine din punct de vedere medical cu ochii, imagineaza`ti ca daca nu stai foarte bine cu vederea, daca pui si folie, iti estompeaza mult vizibilitatea
4) Eu totusi cred ca folia pe parbriz este doar o "Fiţa", nu te va ajuta sa conduci mai bine crede`ma, mai rau, poate dauna tie si celorlalti soferi sau pietni :))
5) deci... NU categoric!

sorin_fabian 24-06-09 16:12

dupa cum am scris si mai sus mi-am exprimat parerea despre folie pe parbriz ... am initiat acest topic inainte de a-mi pune folia ... am pus decat pe laterale,luneta si pe parbriz decat un parasolar din folie .. este clar NU recomand la nimeni folie pe parbriz .. noaptea nu o sa se vada nimic si cu cea mai slab dintre ele.

MadMike89 24-06-09 16:14

logic, oricat de putin ar fi (5%, 10%..etc) iti estompeaza campul vizual

aleks 24-06-09 17:58

bun, cred că discuţia e lamurită pentru toate părţile, dacă mai sunt alte opinii sau argumente diferite de ce s-a scris pānă acum, postaţi liniştiţi, dacă nu, vă rog să nu dublaţi ideile deja scrise, nu are niciun rost...

StreetStyle22 24-06-09 18:56

E foarte riscant,nu se stie niciodata cand ai nevoie de masina noaptea.
Dar daca poti vedea noaptea bine si stai bine cu faruriile,e ok.

All times are GMT +2. The time now is 13:40.

- Copyright 2026 4Tuning