Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea BMW Seria 3 (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3.html)
-   -   E36 - bmw-ul meu D U R (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3/123879-e36-bmw-meu.html)

e36adigolan 14-07-09 10:47

Re: E36 - bmw-ul meu D U R

ai faruri frumosa!!! shi masina... cred k sunt cele mai misto care vin la pisica...

ady0scorpion 14-07-09 10:55

Quote:

Originally Posted by e36adigolan (Post 2484794)
ai faruri frumosa!!! shi masina... cred k sunt cele mai misto care vin la pisica...

ma bucur ca iti plac!:)

ziemenz 14-07-09 11:26

da da da da :)
A fost ceva de munca, dar a iesit prea bine.

ady0scorpion 14-07-09 12:42

Quote:

Originally Posted by ziemenz (Post 2484878)
da da da da :)
A fost ceva de munca, dar a iesit prea bine.

RESPECT MAN!!!daca nu erai tu nu stiam sa reglez farurile si le-as fi lasat asa sa lumineze pana la etajul 4 + ca pleoapele nu ar mai fi existat;le-as fi rupt de mult! MS FRUMOS inca odata si hai cu pisica aia mai rpd sa ne dai clasa!!!BAFTA!!!

adrian_tomita 15-07-09 10:16

frumoasa masina . parerea mea este ca e ok asa cum este simpla nu are rost sa te complici cu 2 culori dar daca asta este visu tau .. fao dar nu albastru ala credema ca daca ai vopsio asa 1. ti-ar parea in primu rand rau de bani si 2. nu cred ca te-ai mai urca in ea este de prost gust masina e inchisa la culoare deci tot inchis trebuie incearca un VT cu negru partea de jos . in rest e OK sa o stapanesti sanatos si fara incidente . succes in continuare !!!

ady0scorpion 15-07-09 14:02

Quote:

Originally Posted by adrian_tomita (Post 2487302)
frumoasa masina . parerea mea este ca e ok asa cum este simpla nu are rost sa te complici cu 2 culori dar daca asta este visu tau .. fao dar nu albastru ala credema ca daca ai vopsio asa 1. ti-ar parea in primu rand rau de bani si 2. nu cred ca te-ai mai urca in ea este de prost gust masina e inchisa la culoare deci tot inchis trebuie incearca un VT cu negru partea de jos . in rest e OK sa o stapanesti sanatos si fara incidente . succes in continuare !!!

am vb cu un director de la o vopsitorie si mi-a zis ca masina nu este de vopsit,e pacat de ea sa o vopsesc.si acuma nu cred ca o sa o mai vopsesc 2 culori ,dar plafonu tot o sa il fac negru!oricum ma bate gandul sa schimb motorul cu 2.5 :D si sper cat mai rpd!

plictisit 17-07-09 12:26

cat ai dat pe alarma ? si ti`ai montat`o tu sau ai dus masina undeva ?

P.S. are si pager nu ? cum ai zis mai sus

marius_bmw_gtm 17-07-09 17:40

Masina arata destul de bine, Felicitari:!:
Nu o vopsi in 2 culori nu cred ca i'ar sta bine :( roaga'i pe baieti de la "Virtual Tuning" sa te ajute in legatura cu o "idee", cum va arata masina:-)
Farurile sunt belea ;);););)
BAfta in continuare si cati mai multi km parcursi fara incidente.

ady0scorpion 17-07-09 19:50

Quote:

Originally Posted by plictisit (Post 2492934)
cat ai dat pe alarma ? si ti`ai montat`o tu sau ai dus masina undeva ?

P.S. are si pager nu ? cum ai zis mai sus

pe alarma am dat 6.5 mil de la cineva care mi-a adus-o in cutie sigilata cu garantie,desi ea este mai scumpa pe piata!am montat-o in targ in vitan cu 100 ron!sincer am intrebat la toate magazinele si decat unde am montato eu lua 1 mil de montaj restu 2 mil si 1.5 mil!alarma este cu pager,exact cea din poze (sunt reale pozele).bafta!

ady0scorpion 17-07-09 19:52

Quote:

Originally Posted by marius_bmw_gtm (Post 2493694)
Masina arata destul de bine, Felicitari:!:
Nu o vopsi in 2 culori nu cred ca i'ar sta bine :( roaga'i pe baieti de la "Virtual Tuning" sa te ajute in legatura cu o "idee", cum va arata masina:-)
Farurile sunt belea ;);););)
BAfta in continuare si cati mai multi km parcursi fara incidente.

ma gandesc sa nu o mai vopsesc deloc si sa ii pun autocolant negru lucios pe plafon si pe prelungirea care vine pe luneta!

LuCi BMW 19-07-09 21:04

dupa cum spun si baietii ai grija pe unde ti-o lasi,si eu am tot pisic si in urma cu ceva timp au lasat-o fara jenti....in rest foarte frumoasa,ingrijita.....un sfat:incearca sa-i pui niste jenti cu bordura,parerea mea ca dau mai bine pe masina.....

E30_Power 20-07-09 00:06

Nu am nimic de spus, doar ca pisoiasul e foarte tare:) Felicitari , a iesit tare rau!

Balaurr 20-07-09 00:09

frumoasa mata grasule;)

ady0scorpion 20-07-09 11:07

Quote:

Originally Posted by Balaurr (Post 2498042)
frumoasa mata grasule;)

mama sau matza?:)))

ady0scorpion 20-07-09 11:10

Quote:

Originally Posted by LuCi BMW (Post 2497573)
dupa cum spun si baietii ai grija pe unde ti-o lasi,si eu am tot pisic si in urma cu ceva timp au lasat-o fara jenti....in rest foarte frumoasa,ingrijita.....un sfat:incearca sa-i pui niste jenti cu bordura,parerea mea ca dau mai bine pe masina.....

or sa vina si alte jenti,dar nu ma grabesc ca vreau sa strang bani sa iau ceva frumos :D

All times are GMT +2. The time now is 20:36.

- Copyright 2026 4Tuning