![]() |
Re: E36 - bmw-ul meu D U R
ai faruri frumosa!!! shi masina... cred k sunt cele mai misto care vin la pisica...
|
Quote:
|
da da da da :)
A fost ceva de munca, dar a iesit prea bine. |
Quote:
|
frumoasa masina . parerea mea este ca e ok asa cum este simpla nu are rost sa te complici cu 2 culori dar daca asta este visu tau .. fao dar nu albastru ala credema ca daca ai vopsio asa 1. ti-ar parea in primu rand rau de bani si 2. nu cred ca te-ai mai urca in ea este de prost gust masina e inchisa la culoare deci tot inchis trebuie incearca un VT cu negru partea de jos . in rest e OK sa o stapanesti sanatos si fara incidente . succes in continuare !!!
|
Quote:
|
cat ai dat pe alarma ? si ti`ai montat`o tu sau ai dus masina undeva ?
P.S. are si pager nu ? cum ai zis mai sus |
Masina arata destul de bine, Felicitari:!:
Nu o vopsi in 2 culori nu cred ca i'ar sta bine :( roaga'i pe baieti de la "Virtual Tuning" sa te ajute in legatura cu o "idee", cum va arata masina:-) Farurile sunt belea ;);););) BAfta in continuare si cati mai multi km parcursi fara incidente. |
Quote:
|
Quote:
|
dupa cum spun si baietii ai grija pe unde ti-o lasi,si eu am tot pisic si in urma cu ceva timp au lasat-o fara jenti....in rest foarte frumoasa,ingrijita.....un sfat:incearca sa-i pui niste jenti cu bordura,parerea mea ca dau mai bine pe masina.....
|
Nu am nimic de spus, doar ca pisoiasul e foarte tare:) Felicitari , a iesit tare rau!
|
frumoasa mata grasule;)
|
Quote:
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:36. |
- Copyright 2026 4Tuning