![]() |
Re: Chrysler Neon - discutii proprietari
aham , pe tine te-am vazut pe aici prin cartier ... :) dar nu stiam daca stai pe aici :))
|
Beton masina!!!chiar tare.Cati cai are acuma?
|
nu am pus-o inca pe dyno dar astept sa strang bani sa-i fac un chip si dupaia... o sa incerc sa fac rost de G-meter sa vad ce imi arata... ultima oara cand am incercat am scos 0-100 in 10.22 dar cred ca pot sa scot si mai bine mai ales ca atunci uleiul era nesichimbat de foarte mult timp iar admisia era cea stock... mai nou am problema cu placa de presiune ca intra foarte greu intr-a doua la peste 4000 de ture.
Stie careva pe unde pot sa ma interesez de un ambreaj stage 3 ceva sa tina pana pe la 200+ de cai? |
Sincer habar n-am de unde sa faci rost de ambreiaj stage 3,poate de la ceva firme de tuning.Si eu am avut probleme cu intratul in viteza dar am aerisit ambreiajul si i-am pus lichid si merge perfect acuma.
|
Buna idee. O sa incerc zilele astea daca o sa am timp. Mersi pentru sfat. :)
|
cat te-a costat instalatia de aer?
|
6 Attachment(s)
pai sa fac un calcul...
Filtru: 50 RON Tubulatura cu prindere universala 400 RON Heat Shield+ o bucata de imbinare timp intercooler cu tot cu 2 inele de prindere : 100 RON Deci in jur de 550 de RON si montata de mine+piesele care au ramas am mai facut o admisie la un BMW 318 E30 ... in total bani cheltuiti 450 RON |
9 Attachment(s)
Incerc sa pun si eu cateva poze...Attachment 1110741
Attachment 1110742 Attachment 1110743 Attachment 1110744 Attachment 1110745 Attachment 1110746 Attachment 1110747 Attachment 1110748 Attachment 1110749 |
Asrazi mi-am schimbat bucsele de pe brat...am avut ceva emotii pt ca nu am gasit piesele necesare si eram aproape sa cumpar ambele brate,asta insemnand 1200 lei.Pana la urma am gasit exact ce imi trebuia si am scapat cu 250 lei(eu zic ,ca e foarte bine).
Defapt am scris asta ca sa va dau un pont...tot ce inseamna directie si electric potriveste cu PT Cruiser fabricat pana in 2005.Din pacate ,cu toate ca is identice piesele cele care sunt pt PT is mai scumpe cu vreo 10-20% dacat cele special de Neon. Revenind la primul paragraf,daca aveti batai in fata si vi se spune ca e caseta de directie va sugerez sa cercetati mult mai bine.Am fost la 3 service-uri si mi-au zis ca e caseta, si al 4-lea a zis ca sunt doar bucsile de pe brat si el a avut dreptate....si inca ceva aveti grija,cand cumparati piese sa stiti exact ce fel de Neon aveti si unde e fabricat,eu avand surpriza sa aflu ca al meu este modelul canadian si nu potrivesc deloc piesele cu cel european.Hai noroc!!! |
Quote:
|
Ba da,la astea da.Aici vb de brate si alea trebuie sa fie intregi(brat+cele 2 bucse care is pe el.Acuma la mine nu a trebuit schimbat bratul pt ca nu avea joc bucsa in el.Tu probabil ai joc la bucsele din brat si de aia trebuie sa le schimbi complet.Ce pot sa-ti spun este ca la ce ai scris ca ai nevoie tre sa ai si un portofel destul de...gros-din pacate.
Pret estimativ:capat bara 2x100,brat 2x600-700 ron.La astea mai tre sa pui vreo 250 ron manopera.Sper sa ma insel si sa te coste mult mai putin.Salut |
Quote:
|
Quote:
|
wow , dar ce fac aia frate , le fabrica pe loc ? :D
|
Quote:
|