![]() |
Re: Mosler MT900 GTR XX Twin Turbo Land Shark: 2500+ CP!
M-au lasat masca performantele astea...fucking crazy!!!
|
Quote:
|
Tuluvai ce nebunie de masina...dar unde poti sa profiti ca atata amar de cai????:?:
|
Quote:
si nu ar fi posibil fizic sa franeze de la 240 la 0 in 2 sec, ar iesi ochii din orbite, toate organele s-ar amesteca intre ele, etc..... |
"Mai mult de atât, maşina ajunge de la 0 la 150 mph (241 km/h) şi înapoi la 0 mph în doar 8.7 secunde." Cum franeaza ea in 2 secunde de la 240 la 0 ? :|
|
aiurea frate :| doar sa o duca pe "pista" celor de la Ww ca si veyronu ... dar fiind pista ca circuitu de nascar uneori , inclinata ... sigur zboara :D
|
Am citit de vreo 5 ori partea cu performantele, si par ceva de domeniul SF-ului.
|
Quote:
Dar in rest celelalte performante sunt bune dar nu chiar bune de 2500 cp,eu zic ca se putea mai bine s-au au declarat acesti timp ca sa o poata pune in fabricatie si sa poata sa mearga pe drumurile publice |
Quote:
Bugatti Veyron face suta tot in 2.5 secunde si are ,,doar" 1000 de cai :) |
Quote:
Si daca ar aveam 5000cp ar trebui sa scoata 0-100km/h in -1 secunde nu? |
macar o data nu aduceti aminte de veyron.....a devenit obicei la orice masina de peste 500 cp bagati si veyron-u in discutie
|
Quote:
|
veyronu nu e chiar un super car e doar un motor de mare cilindree ci cu o gramada de turbine deci unde e performanta aia ? imi explicati si mie? chiar va rog, luati un motor de 7 litri nu stiu cat v sau w sau ce vreti voi si puneti-i shpe turbine sa vedem cati cai se scot ? spor la treaba
|
Nebunie curata!!!
masina arata bestial, iar despre performante...no comment |
2 Attachment(s)
e doar una din masinile care ar putea face moslerul de rusine pe sfertul de mila, avand o putere si un raport p/g inferior...asa ca degeaba ai putere daca n-o pui eficient pe asfalt
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:58. |
- Copyright 2026 4Tuning