Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Generalitati tuning (https://forum.4tuning.ro/23-generalitati-tuning.html)
-   -   Light tires! (https://forum.4tuning.ro/23-generalitati-tuning/12296-light-tires.html)

Eugen_TL 05-02-06 19:41

orlando dar nu mergi de la bucuresti pana la ct asa mai! :)) mergi prin oras iar daca alea din interior te deranjeaza le opresti! iar cand te opresti la un club, o disco ceva noaptea ridici usor capota 15cm si sa vezi ce misto prind luminile de la motor... le aprinzi si pe alea interioare si exterioare... bagi si un bass finutz si ai sa vez ce bine te simti! sincer cand o sa am masina mea si as avea ceva bani pt tuning dupa ce as face exteriorul si interiorul mas baga si la leduri si neoane.... la motor nam sa ma bag pt ca e costisitor oricum mai mult de 130-150cp numi trebuie ca nu vreau sa ma intrec cu avioane !:) 8)

neXus 05-02-06 19:56

Orice depaseste luminile de bord din fabrica ramine strict pentru expozitie. Sa-ti bagi banii in neoane pentru ce? Vii acasa de la serviciu/scoala obosit, bagi masina in curte/garaj (daca ai), si dai drumul la neoane si bass...? Sincer, de cate ori pe saptamana ai timp sa te duci la club daca mai vrei sa faci si bani pentru tuning?

Eugen_TL 05-02-06 20:19

nu spuen nimeni nexu ca sunt strict pt expo. ! cui ii place pune cui nu asta e! pai pt club mergi sambata cand se merge deobicei... dupa mine acum cand esti tanar nuti satisfaci dorintele astea daca ai posibilitatea mai tarziu cand deja ai familie nici atat! deci eu oricum raman la parerea mea ca as dori sa am o astfel de masina iar cu luminile as merge doar prin oras cand am chef sa ma simt bine! in rest pot sa merg si normal cu ea! :)

Cosmin255 05-02-06 20:33

Astea le faci,de fapt le spui acum ,dar daca sa spunem ca ti le vei pune vreodata nu stiu dc am o impresie ca iti va parea rau :lol: o sa fii mai luminos si decat Gigi Becali Razboinicul Luminii si decat Farul din Alexandria :lol: :lol: :lol:

orlando 05-02-06 20:34

sa inteleg ca tu esti adeptu frate mi-am tunat masina remarcati-ma!!!
deci pe bune daca tu iti tunezi masina sa te remarce alti si ca sa iesi in evidenta...nu zic ca nu iesi dar eu sa vad unu care vine la club cu capota ridicata 15 cm cum zici tu l-as trimite la el pe tarla...sincer da a taranie...auzi sa merg cu capota deschisa sa imi vada lumea ledurile de sub capota...
mergi tu frate cu un neon albastru in masina vreo 2 ore sa vezi ce te dor ochi am mers intr-o asemenea masina care avea fel de fel de beculete si te rupe la ochi!

Eugen_TL 05-02-06 20:58

\"\"cand te opresti la un club, o disco ceva noaptea ridici usor capota 15cm \"\" ORLANDO! citeste klumea ce spun ... nam spus ca merg cu capota deschisa :))) doamne fereste! pur si simplu..... cum sa te fac sa intelegi .... exact ca in 2fast2real cand se intalneau baietii cu masinile sau cand stai in parcare la club si deschideau capotele se uitau pe la masini.... asa si eu spun: sa dai drumu la lumini si bass cand stai pe loc cu prietenii..... si stai calm ca multi fac tuning sa iasa in evidenta cu ceva si ca le place acest fenomen, asa ca nu spune tu ca nimeni nu vrea sa iasa in evidenta ca te contrazic! dc te uiti la o masina chiar si cu un tuning mai slabut?pt ca iti sare in ochi, deci iese in evidenta! si eu am sa fac tuning daca e pt ca imi place mie sa am o masina care sa difere de celelalte, practic asta inseaman tuningul( personalizarea masinii)

Cosmin255 05-02-06 21:13

Re:

Quote:

Originally Posted by \"orlando\"
sa inteleg ca tu esti adeptu frate mi-am tunat masina remarcati-ma!!!
deci pe bune daca tu iti tunezi masina sa te remarce alti si ca sa iesi in evidenta...nu zic ca nu iesi dar eu sa vad unu care vine la club cu capota ridicata 15 cm cum zici tu l-as trimite la el pe tarla...sincer da a taranie...auzi sa merg cu capota deschisa sa imi vada lumea ledurile de sub capota...
mergi tu frate cu un neon albastru in masina vreo 2 ore sa vezi ce te dor ochi am mers intr-o asemenea masina care avea fel de fel de beculete si te rupe la ochi!

Ba fratie tu esti avion rau de tot (cum zice sil :lol: ) Cum sa mergi cu capota ridicata , tu gandesti ma omule? Baiatu se referea sa deschizi capota acolo la disco , ca e smcher omu sa vada lumea ca are acolo sub capota leduri nu sa mergi cu ea ridicata ,ba fratie u nu stii sa citesti :lol:

orlando 05-02-06 21:29

vezi cu jignirile...
frate daca voua va place ok...nu mai zic nimik daca vreti sa mergeti la club cu capota deschisa sau sa o deschideti inainte de a intra in club...de sa vada lumea...ok... :wink:

MC Mate 05-02-06 21:30

Am vazut ca unii sunt foarte revoltati pe faptul k ,,iti faci masina sa atragi atentia'',hai sa nu ne mai kkm pe noi atat k nu cred k se simte nimeni rusinat cand se uita lumea dupa masina lui si o arata cu degetul.Nu zic k iti faci masina numai pt a atrage atentia asupra ta dar in procent de 70% e pasiunea ta iar restul k sa atraga si priviri.Daca nu ar fi sa atraga privirea , de ce sa mai pune mii de wati in masina???K un om la 200 de wati e multumit,mai ales intr-un habitaclu inchis.Deci hai sa recunoastem k ne place destul de mult sa se uite lumea dupa masina personala.
In cazul lui orlando, mai are pana va ajunge la carnet,dar va ajunge.Pe parcurs o sa vada si o sa vada mai ales pe masina lui si pe pielea lui.

Cosmin255 05-02-06 21:51

Re:

Quote:

Originally Posted by \"MC Mate\"
Am vazut ca unii sunt foarte revoltati pe faptul k ,,iti faci masina sa atragi atentia'',hai sa nu ne mai kkm pe noi atat k nu cred k se simte nimeni rusinat cand se uita lumea dupa masina lui si o arata cu degetul.Nu zic k iti faci masina numai pt a atrage atentia asupra ta dar in procent de 70% e pasiunea ta iar restul k sa atraga si priviri.Daca nu ar fi sa atraga privirea , de ce sa mai pune mii de wati in masina???K un om la 200 de wati e multumit,mai ales intr-un habitaclu inchis.Deci hai sa recunoastem k ne place destul de mult sa se uite lumea dupa masina personala.
In cazul lui orlando, mai are pana va ajunge la carnet,dar va ajunge.Pe parcurs o sa vada si o sa vada mai ales pe masina lui si pe pielea lui.

De acord dar tot face pe studentu si nici nu stie sa citeaca scrie clar acolo sa deschizi capota cand ajungi el intelege sa mergi cu capota ridicata si o tine pe a lui...mai e nevoie de comentarii?

Eugen_TL 05-02-06 21:59

haideti sa nu fim rautaciosi! cine stie ce intelege orlando ! deci orlando spuneam ca merg cu baietii fetele la un club undeva in parcare... acolo petrecem cateva momente langa masini si nu cred ca tu inchizi masina si muzica cand stai langa ea! deci las muzica sa cante si daca vad ca oamenii sunt interesati de masina mea ridic capota 15cm ca la expozitii,aprind luminile ca sa fie admirata tata ca doar e munca pusa pe ea si bani ! o alta metoda de admiratie ar mai fii cand ne strangem undeva unde avem noi locul nostru, ma refer la astia cu aceeasi pasiunea TUNINGUL iar acolo toti se mandresc cu masinile lor! iar in oras merg cu neoanele si interioru ... daca ma deranjeaza merg cu neoanele din exterior si gata ! daca le am asta nu inseamna ca tot timpul le folosesc! :) acum ai inteles la ce mam referit eu? tuningul=personalizarea masinii de unde rezulta si admiratie din partea altora ca dor e diferitata fata de a altoro .... :headfones (la casti am sa ascult muzica de acum incolo) :P

Cosmin255 05-02-06 22:01

Re:

Quote:

Originally Posted by \"TuningBoy\"
haideti sa nu fim rautaciosi! cine stie ce intelege orlando ! deci orlando spuneam ca merg cu baietii fetele la un club undeva in parcare... acolo petrecem cateva momente langa masini si nu cred ca tu inchizi masina si muzica cand stai langa ea! deci las muzica sa cante si daca vad ca oamenii sunt interesati de masina mea ridic capota 15cm ca la expozitii,aprind luminile ca sa fie admirata tata ca doar e munca pusa pe ea si bani ! o alta metoda de admiratie ar mai fii cand ne strangem undeva unde avem noi locul nostru, ma refer la astia cu aceeasi pasiunea TUNINGUL iar acolo toti se mandresc cu masinile lor! iar in oras merg cu neoanele si interioru ... daca ma deranjeaza merg cu neoanele din exterior si gata ! daca le am asta nu inseamna ca tot timpul le folosesc! :) acum ai inteles la ce mam referit eu? tuningul=personalizarea masinii de unde rezulta si admiratie din partea altora ca dor e diferitata fata de a altoro .... :headfones (la casti am sa ascult muzica de acum incolo) :P

Cine stie ce intelege si acum , ca te dai jos si asculti la casti :lol:

Alfa_band 05-02-06 23:50

Ma baiatule tu de unde ai aparut si ce vrei tu de fapt?Vorbesti mult si prost!(Nick)

alter_ego 06-02-06 00:13

gata...gata...calmativa

lasati-l pe orlando in pace si ce daca a inteles gresit o fi citit repede si nu a fost atent...ce voua nu vi s-a intamplat

si tuningboy faza cu deschisu capotei in fata clubului ca sa iti vada lumea neoanele, iti dau un sfat - NU incerca asa ceva in fata unui club din Romania pt ca atunci cand vei iesi din club sigur nu mai gasesti masina :lol:

neoanele pt motor sunt strict pt saloane auto.

in ceea ce priveste iluminarea interioara daca are alta culoare decat alba(ca de bec normal) nu ai sanse sa mergi nici 10 min prin oras fara sa incepi sa nu mai vezi in fata ta, de aceea pt a avea o iluminare interioara practica si nu numai pt salon se apeleaza la leduri pt a putea schimba culoarea cand o folosesti mult timp.

nici neoanele alea pt roti nu prea sunt practice in trafic dar n-am vazut asa ceva live asa ca nu pot zice sigur.

cat despre tuningul pt a atrage atentia nu mai zic nimic pt ca mc mate a zis tot ce trebuia zis(good work mate :D)

NOS 06-02-06 01:37

Sa revenim ON-TOPIC... treaba cu neoanele indiferent unde sunt montate ele (interior, exterior) tin de gusturile fiecaruia. Eu unul mi-as pune neoane, scot masina in evidenta noaptea. Dar ca si tuning-ul, treaba cu neoanele este pentru cei pasionati de asa ceva

All times are GMT +2. The time now is 01:16.

- Copyright 2026 4Tuning