Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Dacia (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia.html)
-   -   Dacia Nova Cj 02 GYN (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia/122750-dacia-nova-cj-02-gyn.html)

SatanaVeX 25-05-09 21:19

Re: Dacia Nova Cj 02 GYN

o sa fac grila cu chit ca numa asa am ... o sa o slefuiesc bine si o vopsesc in culoarea masini.Ori cum grila o fost slefuita bine bine ca in unele locuri avea vopsea si am slfuito de am facuto fina si acuma o chituiesc si ii mai dau o slefuiala si o vopsesc+plasa.

ALEX Lucas`urile le`am luat de la un magazin de piese auto.nush cand mai am timp da daca trec o sa intreb sa vad dar incearca si tu la magazine de piese auto ca trebuie sa gasesti

SatanaVeX 26-05-09 15:48

INTREBARE: Am chit cu care am finisat prelungirea la capota...pot sa astup gaurile de la grila cu chit deala? ce ziceti o sa tine ? nu creapa?

Sonny™ 26-05-09 15:58

Alex_mig lucas'uri transparente nu sunt rotunde...daca citeai cu atentie pe pagian anterioara vedeai ca a mai fost discutia asta, nu gasesti nicaieri doar home made
chitul ala sar putea sa se crape..mai bn luai fibra.;)

SatanaVeX 26-05-09 16:26

da nu l`am cumparat ca am eu ca daca nu luam fibra ...incerc sa il fac cu chit cum am si daca ii sa crepe creapa cumpar fibra si il fac cu fibra.ms ca mai avertizat
INTREBARE:Vreau sa imbrac plafonu si usile in imitatie de piele da eu am pe usi si pe plafon mocheta ...cum sa procedez???dau jos mocheta? sau se poate pune peste mocheta???ideei ,sugesti ...ori ce plzzz

andi_cimpean 26-05-09 19:43

ai grija cu pielea...ca este posibil sa cazi in extrema cealalta si sa nu arate asa de bine cu piele...;)

bytzu11 26-05-09 20:27

Mai bine cauti un material mult mai frumos ca pielea...de exemplu o piele intoarsa sau ceva de genu'...iar chitul normal va crapa mai ales ca masca aia nu e chiar asa de dura si vibreaza mult...sugestia mea e sa dai cu un chit de fibra si nu o sa ai probleme;)...bafta la "tunat" ,sa ne arati cum iasa tapiteria!!!ciao

SatanaVeX 29-05-09 22:39

4 Attachment(s)
Baieti, am pus mai jos niste poze cu staia,wooferu,boxe usa si boxele ovale cu distantiere facute de mine ca alfel nu intra wooferu in portbagaj...dar am dat de o problema:(mi`am legat azi statia,am alimentato cu curent,am pus semnatu de la casetofon si cablu de conectare de la casetofon la statie...ce nu inteleg eu ii ca am legat difozoarele la statie si nu se aude nimic iam dat volum si din statie si din casetofon si nimic:(( dc? ce nu ii bine ?? statia primeste curent ca so aprins becu verde...PLZ help ca nush ce sa ii mai fac pt ca nu am mai legat asa ceva pana acuma si le`am leagat dupa cum am crezut eu daca ceva nu ii bine zicetimi sa remediez problema

SatanaVeX 02-06-09 12:47

4 Attachment(s)
Niste poze....apropo sa imi pun coada de rechin pe haion ? am pus ceva poze sa vedeti cum arata...pareri plss.am gasit coditza de rechin in beci si vreau niste pareri ..sa o pun sau nu daca nu o dau la cineva sau o arunc ca nu am ce face cu ea.Mai am in beci ceva piese de dacia 1310( portbagaj infoliat nu o fost folosit nici o data,bara fatza,stalpi.nu au fost folosite is dintrun magazin de piese care so desfintat)

Sonny™ 02-06-09 13:09

nu o pune...daca ai puso e un punct in minus masina arata bn...nu o strica cu chestia aia...de obicei e folosita la masinile cu gps...corectati.ma daca gresesc

andi_cimpean 02-06-09 13:52

fara codite de rechin...ca te strici..Keep it simple ;)

RIcKO 02-06-09 13:59

nu o tziganii..laso asa ....:D

conty one 02-06-09 14:53

pe bune..nu pune coada aia...e naspa rau....nu isi are rostul

cristi87 02-06-09 15:42

au am o supernova..si am mutat pozitiile de pe spate.le-am pus in locul elementului reflectorizant.cu becuri de 5w,kt erau si inainte.noaptea,cand am si pozitiile aprinse si pun si frana,se vede frumos..

SatanaVeX 02-06-09 18:21

deci pana la urma so votat:D fara coditza.
Cristi zici tu ceva ... da nu ma apuc de asa ceva ca momentan am alta baiuri mult mai mari :( o lucrat taicamio azi la ceasurile de la bor si leo ars si nu imi mai indica corect ... am luat alte ceasuri da nu mai merg bine ... ce sa fac ??? cand semnalizez se misca acele de la temperatur :) si avarile, cand dau faza scurta se aprinde socu ...chesti destea ...:(

Andrei Alexandru 02-06-09 20:04

vezi k sar putea sa nu fie din ceasuri! sa nu fie alceva!caurta un electrician bun !

All times are GMT +2. The time now is 14:25.

- Copyright 2026 4Tuning