![]() |
Re: Cum sa ma port/ce sa fac la un examen auto? Sfaturi, idei !
Eu cand am facut scoala acum 5 ani aveam sedinta de 2 ore la conducere :rolleyes2
|
Tot de doua ore e sedinta si acum. :)
|
Salut...sunt si eu nou pe aici, si de aceea vreu sa va intreb cum mai sta treaba cu examenu asta, ca eu am saptam. viitoare traseu. De condus n-am probleme, instructorul mi-a zis din a 4 sedinta ca " de-ar fi toti elevi ca tine nas mai avea atata bataie de cap"...in fine . Traseul il am pe 1 sept. cade Miercuri, deci in Dacia-Alexandru...Astept orice sfat, indrumare, la ce sa ma astept de la politist ,chestii marunte..bla bla..Salutare.;)
|
Sa reinviem putin subiectul :)
Cei ce ati trecut prin bine cunoscutele si temutele examene auto,recent ... Niste sfaturi pt incepatori :rolleyes2 |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
La B, am luat din prima si sala si traseul, la traseu n-am avut emotii deloc. Am sa vad daca la C si CE o sa fie la fel. :)
|
Quote:
|
Si eu am bac.La inceputul lui iunie dau examen auto si la sfarsitul lunii bacul.Incerc sa le echilibrez.E greu dar asta este,cu greul trebuie sa ne invatam.
|
Marius daca te referi la IS 18 JON logan gri tind sa te contrazic. Eu , si inca 2 prieteni am dat cu el si am luat din prima. Acum depinde si cum te intelegi cu masina / instructor,emotii si alte alea.Asta s-a intamplat acum 2 ani. Nu pot sa zic daca s-a mai schimbat instructorul.
|
Quote:
|
Quote:
|
Mie prin anii 2002 mi s-a spus asa: "Fii tare-n o-o si atat! Il treci cu brio,nu baga in seama gaborul! Vezi unde vrea si mergi draqului acolo ca la carte!" !
|
Foarte adevarat.Trebuie sa gandesti simplu,un simplu politist care vrea sa-l duci dinr-un punct in altul,respectant regulile de circulatie.Ca te mai ** cum vrea el ,te mai emotionezi sau te enerveaza,treci peste,conteaza momentul.Gandesti optimist,nu toata ziua stai cu gandu ca asta ma pica ,sau dee Domnu sa nu pic la nush care ca e rau.Gandirea pozitiva face totul.Pui mana si inveti,te faci stapan pe masina,nu masina te stapaneste pe tine.Te vei simti privit de sus cand esti cu politistul.Ignora,inghite,deviza ta e sa iei permisu.Atunci i-ai dat peste nas.Mai sunt dastia tari in gura care s-au pus in gura cu politistul ca l-a bagat prin centru si l-a picat tocmai pt comportament.Mare grija ,cat de greu se ia bucata aia de carton roz si cat de usor de pierde. :x
|
| All times are GMT +2. The time now is 12:45. |
- Copyright 2026 4Tuning