![]() |
Re: Golf III ZAK
3 Attachment(s)
Quote:
daca vor fi bani pe masina se va monta un 1.8t mai multe ns ce sa-ti zik de el.. |
1 Attachment(s)
asa va arata masina in viitor ..pana una alta nu am ce sa mai scriu aici ca daca e prea muta galgara se baga toti habarnavistii in seama
|
Eu zic ce a recunoscut el ca nu poate da un 2.0 GSI despre asta era vorba si i fond si la urma urmei ce atata` harta pt o expresie chiar nu am zis`o cu intentie de rau spre deosebire de el care a facut pe zmeu ca are golf si eu dacie ; si cu asta a`s vrea sa incheiem discutia fara sa stricam topicu .
|
mai bine va intalniti si beti o bere inpreuna
Frumoasa culoarea la golf 3 iar bbs-urile alea dau foarte bine pe masina |
frumusel golfu tau, imi place. am inteles de la tovarasu tau cu 4-le ala verde ca la faruri aai facut si oglinda de jos neagra? din poze nu reusesc sa-mi dau seama :-??. te astept si pe topicu meu, sa mi zici ce crezi de golfu meu. multa bafta
|
4 Attachment(s)
...........
|
Re: Golf 3 - ZAK
Te-am vazut vineri seara pe la carol......felicitari pt masina arata foarte bine, G4 este al tau?
|
felicitari ptr masina arata de nota 10, in special interioru, e superb...
|
1 Attachment(s)
.... update
|
frumos...
|
Quote:
|
Quote:
- ma bucur ca i-ti plac farurile sunt home made creatie proprie :)) -si jantele am incercat sa le fac mi-am luat pasta daia pnm de toate dar au un strat dala proector , lacul ala de fabrica pastificat mortzi lui si nu merge .. |
ce le-ai facut la faruri?ai pus lupa?
|
Quote:
|
si vezi cva cu lupa aia?
|
| All times are GMT +2. The time now is 17:24. |
- Copyright 2026 4Tuning